• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Ooglidcorrectie (bovenooglid)

Hangende oogleden veroorzaken een vermoeide uitstraling, hoofdpijn, irritatie van de ogen, tranende ogen en een verminderd zicht. Hangende oogleden zijn daarom voor veel mensen niet alleen cosmetisch storend, maar ook hinderlijk in het dagelijks functioneren. Met onze medische ooglidcorrectie verwijderen we de overtollige huid en zonodig onderhuids vetweefsel van het bovenooglid.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Afspraak maken
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Minder hoofdpijn en beter zicht

Onze ooglidcorrectie geeft u niet alleen een frissere uitstraling, maar zorgt er ook voor dat u meer zicht krijgt en daardoor beter ziet en minder hoofdpijnklachten heeft. Na een ooglidcorrectie bent u verlost van het drukkende gevoel dat hangende oogleden veroorzaken. Een bekwame cosmetisch arts voert uw medische ooglidcorrectie zeer nauwkeurig uit. We vinden het belangrijk dat uw nieuwe oogopslag past bij uw uitstraling en karakter. Het littekentje van onze ooglidcorrectie is heel klein en valt precies in de plooi van uw bovenooglid, waardoor het later nauwelijks zichtbaar is.

Medische ingreep onder plaatselijke verdoving

De kleine operatieve ingreep vindt plaats onder plaatselijk verdoving. Met een paar injecties zorgen we ervoor dat u geen pijn meer voelt. Het injecteren van deze verdoving kan als vervelend worden ervaren, maar dit is van zeer korte duur. Vlak voor de operatie (en voor de verdoving) word het huiddeel wat weggenomen wordt afgetekend. De cosmetisch arts maakt een snee in de plooi van het bovenooglid en haalt het huidoverschot weg. Na de behandeling mag u direct naar huis. Uw ogen zullen wat gezwollen zijn en het kan zijn dat er rondom bloeduitstortingen zichtbaar zijn. Dit is onschuldig en trekt over het algemeen na 1 tot 2 weken weg.

Specialist in ooglidcorrecties

DermaClinic is gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

U kunt bij ons terecht op twintig verschillende behandellocaties in Nederland. Wij beschikken onder andere over klinieken in Groningen, Zwolle, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Den Bosch.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Afspraak maken
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen