• Groningen & Zwolle
  • Man & vrouw
  • Beauty
  • Ontspanning

Peelings


Thuisbehandeling Radical Night Repair 1 %

Een professionele peeling voor thuisgebruik die een strakke en egale huid oplevert? Dat kan!

Maak direct een afspraak Boek online
Ik heb een vraag

Radical Night Repair 1% staat hiervoor garant, mits u de stappen van dit ZO-protocol goed opvolgt.

De peeling werkt heel effectief in op uw huid. Oude (oppervlakkige) huidcellen worden versneld verwijderd en nieuwe, jonge huidcellen komen aan de oppervlakte. Hierdoor gaat uw huid er zacht en egaal uitzien. Redical Night Repair 1% is een hoogwaardig/geconcentreerd retinol product die u dagelijks mag en kan gebruiken.

De behandeling kan schilfering en roodheid met zich meebrengen. Waarschijnlijk minder kwalijk in deze tijd zonder sociale verplichtingen en feestjes. Geef uw huid nu deze extra boost om straks weer stralend de deur uit te kunnen gaan.

Download hier het protocol voor thuis.

Uitvoering van de peel is eenvoudig. U kunt stoppen en/of de intensiteit op elk moment aanpassen. Alle producten uit dit protocol zijn verkrijgbaar in onze vestigingen. Onze specialisten zijn altijd bereikbaar voor advies.

Peelings bij DermaClinic

Onze peelings geven de huid een echte boost. Uw huid straalt weer en u heeft minder last van huidproblemen. Veel van onze peelings verminderen bovendien rimpels en fijne lijntjes, daarom heeft u van onze peelings dubbel profijt. We bieden u de:

Enzym peeling: deze peeling combineren we vaak met onze uitgebreide huidbehandelingen, maar u kunt hier ook een aparte afspraak voor maken. De peeling verwijdert dode huidcellen en geeft uw huid een echte dieptereiniging.

Facial stimulator peel: Deze krachtige peeling bestaat uit een mix van Alpha en Beta hydroxyzuren. De peeling stimuleert de cel vernieuwing, vermindert rimpels en verbetert de huidtoon. Uw huid wordt helderder en krijgt een mooiere structuur. Deze peeling is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de producten van ZO Skin Health voor huidverbetering en voor dagelijkse verzorging van de huid.

Salicylzuur peel 18%: Mocht u last hebben van een vette en onzuivere huid dan is een salicylzuur peel de oplossing. Salicylzuur heeft een vetoplosbare werking en dringt door in de poriën en lost daar opgehoopt talg op. Het werkt ook goed tegen mee-eters en gerstekorrels. Het werkt verwekend op het huidoppervlak en draagt bij aan een betere opnamen van de ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Salicylzuur heeft dezelfde chemische opbouw als de bekende pijnstiller aspirine en heeft dan ook een ontstekingsremmende functie.

Glycolzuur peel 28 % en 48%: Dit is een ware oppepper voor uw huid. Glycolzuur verbetert de structuur van de huid doordat de celdeling van uw huid gestimuleerd word. Grove poriën en huidskleurverschillen worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden.


Microdermabrasie is een speciale en populaire vorm van peeling voor een diepe reiniging en stimulans van de huiddoorbloeding en huidvernieuwing. DermaClinic biedt ook peelings in de cosmetische kliniek, klik hier voor de klinische behandelingen.

Maak direct een afspraak Boek online
Ik heb een vraag