• Groningen & Zwolle
  • Man & vrouw
  • Beauty
  • Ontspanning

Peelings

Onze peelings geven de huid een echte boost. Uw huid straalt weer en u heeft minder last van huidproblemen. Veel van onze peelings verminderen bovendien rimpels en fijne lijntjes, daarom heeft u van onze peelings dubbel profijt. We bieden u de:

Enzym peeling: deze peeling combineren we vaak met onze uitgebreide huidbehandelingen, maar u kunt hier ook een aparte afspraak voor maken. De peeling verwijdert dode huidcellen en geeft uw huid een echte dieptereiniging.

Facial stimulator peel: Deze krachtige peeling bestaat uit een mix van Alpha en Beta hydroxyzuren. De peeling stimuleert de cel vernieuwing, vermindert rimpels en verbetert de huidtoon. Uw huid wordt helderder en krijgt een mooiere structuur. Deze peeling is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de producten van ZO Skin Health voor huidverbetering en voor dagelijkse verzorging van de huid.

Melkzuur peel 13% en 28%: Melkzuur is gewonnen zuur uit gegiste melk. Een uitstekende keuze voor mensen die voor het eerst een peeling ondergaan, een gevoelige huid hebben of pigmentatie problemen ervaren. Bevat alpha hydroxy zuur, dit verbreekt de verbinding tussen de epidermale cellen en stimuleert de exfoliatie.

Salicylzuur peel 18%: Mocht u last hebben van een vette en onzuivere huid dan is een salicylzuur peel de oplossing. Salicylzuur heeft een vetoplosbare werking en dringt door in de poriën en lost daar opgehoopt talg op. Het werkt ook goed tegen mee-eters en gerstekorrels. Het werkt verwekend op het huidoppervlak en draagt bij aan een betere opnamen van de ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Salicylzuur heeft dezelfde chemische opbouw als de bekende pijnstiller aspirine en heeft dan ook een ontstekingsremmende functie.

Glycolzuur peel 28 % en 48%: Dit is een ware oppepper voor uw huid. Glycolzuur verbetert de structuur van de huid doordat de celdeling van uw huid gestimuleerd word. Grove poriën en huidskleurverschillen worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden.


Microdermabrasie is een speciale en populaire vorm van peeling voor een diepe reiniging en stimulans van de huiddoorbloeding en huidvernieuwing. DermaClinic biedt ook peelings in de cosmetische kliniek, klik hier voor de klinische behandelingen.

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak Afspraak maken

Maak nu een afspraak

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

MV
Ik heb een vraag

Ik heb een vraag

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

MV