• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Peelings

Een cosmetische of medische peeling is een ideale behandeling om de huid weer te laten stralen, maar ook perfect in combinatie met de producten van ZO Skin Health Uw huid verbetert met een medische peeling vanuit de diepere huidlagen waarin de peeling doordringt. Al onze peelings herstellen de huid op celniveau en geven de huid extra vitaliteit.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Controlled depth peeling

De controlled depth peeling (voorheen Blue Peel) is de bekendste en meest intensieve peeling van ZO Skin Health. De controlled depth peeling dringt door tot in de diepste huidlagen en start daar een structurele verbetering van uw huidconditie. Het stimuleert de celvernieuwing en verwijdert oude huidcellen. Uw huid maakt letterlijk een transformatie door, waarna een gezonde huid aan de oppervlakte komt.

De controlled depth peeling werkt bij:

Om de behandeling comfortabel te laten verlopen, krijgt u voor deze behandeling een verdoving. Na de behandeling heeft u ongeveer een week last van roodheid en schilfering. De resultaten van een controlled depth peeling zijn spectaculair.

Facial stimulator peel

De facial stimulator peel zorgt voor een diepgaande, maar snelle verbetering van de huidstructuur en de helderheid van de huid. De peeling werkt effectief tegen rimpels en fijne lijntjes en gaat onzuiverheden tegen. De unieke ontstekingsremmende formule geeft al snel een zichtbare verbetering.

De facial stimulator peel is effectief bij:

  • een onzuivere huid
  • rimpels en fijne lijntjes
  • grove poriën
  • een doffe teint

3-step peel

U bereikt algehele huidverbetering met de 3-steps stimulation peel van ZO Skin Health. Deze peeling is heel breed inzetbaar en verbetert alle facetten van de huid. Acne, pigmentvlekken en rimpels verminderen zichtbaar met deze peeling. Na de behandeling ziet de huid er rustiger en gezonder uit.

De 3-steps stimulation peel is effectief bij:

Glycoolzuur en salicylzuur peelings.

DermaClinic is gespecialiseerd in medische peelings zoals glycoolzuur en salicylzuur peelings. De kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van medische peelings voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen