• Groningen & Zwolle
  • Man & vrouw
  • Beauty
  • Ontspanning

Threading

Snel van de ongewenste haartjes in uw gezicht af? Dat kan bij DermaClinic Schoonheidsalon. Onze nieuwste techniek, threading, verlost u effectief en langdurig van vervelende haartjes op uw bovenlip, kin of wangen.

Maak direct een afspraak Afspraak maken
Ik heb een vraag

Oosters ontharen
Threading is een oude, Oosterse manier van ontharen. Met twee draadjes, die kruislings volgens een speciale techniek bewegen, verwijderen we zelfs de kleinste donshaartjes, die met een pincet vaak lastig te pakken zijn. Deze manier van ontharen is huidvriendelijk en hygiënisch. Bovendien blijven de haartjes lang weg en komen ze fijner terug.

Geschikt voor ieder huidtype
Oosters epileren is geschikt voor het ontharen van de bovenlip, kin, wangen, voorhoofd en wenkbrauwen en is geschikt voor ieder huidtype. Ook wanneer u de producten van Obagi gebruikt, is threading een veilige ontharingsmethode.

Ideaal voor mooie wenkbrauwen
Wilt u mooie, strakke wenkbrauwen? Dan is threading voor u de ideale techniek. We verwijderen de haartjes in een nette lijn en geven u zo ultiem gestylde wenkbrauwen. Met geen enkele andere methode krijgt u uw wenkbrauwen zo strak en natuurlijk in model.

Maak direct een afspraak Afspraak maken
Ik heb een vraag