• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 5.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Vetverwijdering

Vetverwijdering met behulp van ultrasound en radiofrequentie

De wens voor huidverstrakking is bij veel mensen aanwezig. Zelfs als u gezond eet, sport en afvalt, kunt u last hebben van lichamelijke probleemzones. Dikkere of verslapte bovenarmen, love handles (vetophopingen in uw taille) of zadeltassen (vetophopingen aan uw dijen) kunnen ervoor zorgen dat u niet gelukkig bent met uw lichaam.

Alma Accent Ultra V

Met behulp van de Alma Accent Ultra V voor het lichaam, is een effectieve en duurzame oplossing mogelijk. Plaatselijk vetweefsel wordt afgebroken en uw huid wordt zichtbaar strakker, steviger en gezonder. Wij noemen deze vetverwijdering en huidverstrakking ook wel body contouring. Onze innovatieve Alma Accent Ultra V pakt probleemzones op uw lichaam eenvoudig aan met behulp van ultrasound (bekend uit de echografie) en radiofrequentie. Deze golven verwarmen het plaatselijke vetweefsel, waardoor een gedeelte van uw vetcellen wordt afgebroken. De afvalstoffen worden via het lymfesysteem afgevoerd. De Accent Ultra V vermindert niet alleen de plaatselijke vetophopingen door middel van ultrasound, maar de radiofrequentie zorgt ook voor huidverstrakking van het onderhuids bindweefsel van de behandelde zone.

Specialist in body contouring

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van lichaamscontouren met behulp van body contouring. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van body contouring? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Afspraak maken
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen