• Groningen & Zwolle
  • Man & vrouw
  • Beauty
  • Ontspanning

Wenkbrauwen & wimpers

Verzorgde wenkbrauwen en wimpers geven u een frisse uitstraling. In onze schoonheidssalon bieden wij verschillende behandelingen aan om deze mooi “in shape” te krijgen.

Maak direct een afspraak Boek online
Ik heb een vraag

Eyebrow shaping: verven en epileren 
Voor een mooie vorm en een verzorgde look epileren en verven wij uw wenkbrauwen. Epileren doen wij in dit geval met een pincet. Bij veel donshaartjes, gebruiken we wat hars om de contouren te verfraaien.

Oosters epileren: threading
Om uw wenkbrauwen extra mooi te shapen gebruiken we ook wel threading. Dit is een oude, Oosterse manier van ontharen. Met twee draadjes, die kruislings volgens een speciale techniek bewegen, verwijderen we de kleinste donshaartjes. Ook geschikt voor bovenlip, kin, wangen en voorhoofd.

Permanente make-up: voor vollere wenkbrauwen
Voor een vollere look bieden wij u een behandeling met permanente make-up. Met de mesjestechniek tekenen we ‘haartjes’ in uw wenkbrauwen. We maken met een speciaal mesje een flinterdun krasje tussen de aanwezige haartjes en kleuren dit met natuurlijk pigment. Deze haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Wimpers verven
Natuurlijk behoort het verven van uw wimpers ook tot onze mogelijkheden. Dat betekent dat u gedurende tot wel 6 weken geen mascara nodig heeft voor een mooie oogopslag. Dit bespaart u veel tijd en moeite en u ziet er altijd verzorgd uit.

Lees de 5 meestgestelde vragen over permanente make-up

Maak direct een afspraak Boek online
Ik heb een vraag