• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

ZO Medical

De medische producten van ZO Medical zijn de absolute basis voor een gezonde huid. De producten verbeteren uw huid van binnenuit. Acne, pigmentvlekken en rimpeltjes verminderen en verdwijnen. Het is wetenschappelijke bewezen dat de medische producten van ZO Medical echt resultaat geven.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Retinol dringt diep door in de huid

ZO Medical werkt op basis van retinol. Retinol is het deel van vitamine A dat onder andere de celvernieuwing in de huid regelt. Ook verhoogt het de elasticiteit van uw huid. Retinol is het enige topische ingrediënt waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het een krachtige werking tegen huidveroudering heeft. Er is geen beter product om huidcellen te stimuleren; daarom bevat ZO Medical 6 tot 10 keer meer retinol dan andere cosmetica. ZO Medical dringt diep door in de huid, precies daar waar de retinol zijn werk kan doen. Dat geeft meteen aan waarom ZO Medical wél werkt; veel crèmes komen niet verder dan de opperhuid.

Krachtig product dat andere behandelingen ondersteunt

ZO Medical geeft nog betere resultaten in combinatie met andere behandelingen, zoals medische peelings of laserbehandelingen. De behandeling is niet ingrijpend, maar wel effectief. ZO Medical heeft in het begin wat bijwerkingen, zoals onder andere roodheid en schilfertjes, die met minerale make-up enigszins te camoufleren zijn.

Dr. Zein Obagi tegen huidkanker

De producten van dr. Zein Obagi verminderen de kans op het ontwikkelen van huidkanker. DNA-schade van de huid leidt vaker dan we denken tot diverse vormen van huidkanker. Door het verouderen van de huidcellen gaan de huidcellen slechter functioneren. Dit wordt verergerd door blootstelling aan UV-licht, ook als het niet zonnig is. Door de huid op de juiste wijze te stimuleren en verzorgen, wordt de celfunctie hersteld en de kans op huidkanker verlaagd.

Specialist in de medische producten van dr. Obagi

DermaClinic is gespecialiseerd in de producten van dr. Zein Obagi. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Meer weten over de mogelijkheden van ZO Medical voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Mocht u producten willen (na)bestellen, dan kan dit in onze webshop.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen