• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

ZO Skin Health

Met ZO Skin Health van dr. Zein Obagi onderhoudt u uw huid, zodat u ook op de lange termijn geniet van een gezonde huid met een egale teint en zonder rimpeltjes. ZO Skin Health verzorgt uw huid optimaal en geeft een weldadig gevoel. U kiest voor luxe verzorging met een diepgaand effect.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Verwennerij die u laat stralen

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Dr. Zein Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Door hoge doseringen actieve ingrediënten –zoals retinol, vitamine C en melkzuur- toe te voegen aan de huid, worden de cellen weer geactiveerd om te gaan werken en komt de collageen- en elastineproductie weer op gang. Met ZO Skin Health investeert u in de gezondheid van uw huid.

Stappenplan voor een actieve en gezonde huid

Een gezonde huid is een actieve huid. Huidcellen die actief zijn en zich steeds vernieuwen, geven huidveroudering geen kans. Het stappenplan van ZO Skin Health stimuleert de huid in dit proces:

  • Reinigen: om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en de penetratie van de volgende stappen te verbeteren.
  • Activeren: om de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen.
  • Stimuleren: deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de collageen- en elastineproductie te stimuleren.
  • Kalmeren en voeden: om de huid te verzorgen en te kalmeren. Nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden deze ZO Skin Health producten met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen.
  • Beschermen: om de huid te beschermen tegen toekomstige schade raadt dr. Obagi aan om een UVA/UVB bescherming te gebruiken.

Een gezonde huid, nu en later, met ZO Skin Health

Het is wetenschappelijke bewezen dat de producten van ZO Skin Health echt resultaat geven.
Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-)vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van ZO Skin Health, wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat. Wij vertellen u graag meer over welke producten van ZO Skin Health passen bij uw unieke huid.

Mocht u producten willen (na)bestellen, dan kan dit in onze webshop.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen