• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Zonbescherming

Een goede bescherming tegen de zon is essentieel voor het behoud van een gezonde huid. De producten van ZO Skin Health en ZO Medical beschermen uw huid tegen schadelijke invloeden van zonlicht en verzorgen uw huid optimaal. U investeert in de gezondheid van uw huidcellen en profiteert zo ook op de lange termijn van een gezonde huid.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Bescherm uw huid iedere dag

Maar weinig mensen beschermen hun huid dagelijks tegen de zon. En dat terwijl de zon niet alleen in de zomer, maar ook in alle andere jaargetijden schade toebrengt aan de conditie van de huid. Ook indirect zonlicht is schadelijk voor de huid. De zonbescherming- en huidverzorgingsproducten van ZO beschermen u tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, die zorgen voor huidveroudering en het risico op huidkanker verhogen. Een goed basisproduct voor een beschermde huid is de Oclipse Sunscreen + primer SPF 30 of de Oclipse-C SPF 50. De Oclipse Sunscreen is de enige zonbescherming met natuurlijke melanine. In combinatie met de Ossential Daily Power Defence en C-Bright Vitamine C Serum heeft u wel tot 6 uur lang bescherming tegen de zon.

Dr. Zein Obagi tegen huidkanker

De producten van dr. Zein Obagi verminderen de kans op het ontwikkelen van huidkanker. DNA-schade van de huid leidt vaker dan we denken tot diverse vormen van huidkanker. Door het verouderen van de huidcellen gaan de huidcellen slechter functioneren. Dit wordt verergerd door blootstelling aan UV-licht, ook als het niet zonnig is. Door de huid op de juiste wijze te stimuleren en verzorgen, wordt de celfunctie hersteld en de kans op huidkanker verlaagd.

Veilige make-up

Onze make-up van Colorescience legt een laagje op de huid, maar trekt niet in de huid waardoor deze zuurstofdoorlatend is en poriën niet verstoppen. De make-up is voorzien van een zonnefilter ter bescherming van de huid.

Specialist in de medische producten van dr. Obagi

DermaClinic is gespecialiseerd in de producten van dr. Zein Obagi. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Meer weten over de mogelijkheden van ZO Medical en ZO Skin Health voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen