In Arnhem bevindt zich één van de zeven vestigingen van DermaClinic. Als specialist in medisch cosmetische behandelingen bieden wij een compleet aanbod in state of the art behandeltechnieken zoals injectables (botox en fillers), ooglidcorrecties, laserbehandelingen, medische productbehandeling, peelingen en permanente make-up. Wij zijn een cosmetische kliniek, een laserkliniek en ook een schoonheidssalon.

In onze cosmetiche kliniek in Arnhem zit een deskundig en gemotiveerd team.

In Arnhem wordt u verwelkomd door een uitgebreid behandelend team. Dr. Catharina Meijer, directeur-eigenaar van DermaClinic geeft leiding aan het team van behandelend artsen, huidtherapeutes en schoonheidsspecialistes.

Bij DermaClinic Arnhem ben je verzekerd van:

  • Medisch geschoolde en gediplomeerde artsen, zoals dr, Anke Hoogers.
  • Veilige behandelingen
  • Zeer strikte hygiëne
  • Streng veiligheidsprotocol
  • Uitgebreid advies en een persoonlijk behandelplan

Filler behandeling in Arnhem

Fillers worden in de huid geïnjecteerd om volume te herstellen of om rimpels te verminderen. Hiervoor maken wij gebruik van de twee bekende merken: Radiesse en Belotero. Je kan door middel van een hyaluronzuur- of een dermale filler verschillende plaatsen in het gezicht laten behandelen. Ben je op zoek naar fillers in Arnhem? Maak dan een afspraak.

Botox in Arnhem

De redenen om voor botox te kiezen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Zo kan je naast het behandelen van rimpels, botox ook gebruiken voor het verhelpen van tandenknarsen, transpireren en hoofdpijn. Het resultaat is niet blijvend en houdt ongeveer drie tot vijf maanden aan.

Injectables Arnhem

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we je gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn.

Ooglidcorrectie in cosmetische kliniek Arnhem

Hangende oogleden kunnen klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, verminderd zicht en een zwaar of drukkend gevoel op de ogen. Ook kan er sprake zijn van esthetische klachten als een verouderde of vermoeide uitstraling. Een bovenooglidcorrectie kan in al deze gevallen uitkomst bieden.

Het uiterlijk matchen met het innerlijk

Als je je van binnen nog jong voelt en je uiterlijk past hier voor je gevoel niet meer helemaal bij, bieden deze behandelingen uitkomst. Door de jaren heen verslappen de spieren rondom de ogen en ontstaan wallen waardoor je een vermoeide uitstraling krijgt. Door middel van een kleine ingreep met fillers straal je weer uit hoe je je van binnen voelt: jeugdig en vitaal!

DermaClinic Arnhem: gespecialiseerd in cosmetische behandelingen

Bij Dermaclinic zijn wij gespecialiseerd in fillerbehandelingen, botox en permanent ontharen. Wil je graag meer weten over deze behandelingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We ontvangen je graag voor een gratis eerste consult!

Zelf online een gratis consult inboeken kan hier.

Dermaclinic Arnhem

DermaClinic Arnhem

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 2
6828 BS Arnhem

Zeer goed bereikbaar met openbaarvervoer en voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving

Boek online een afspraak
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen