Bij DermaClinic Haarlem bent u verzekerd van:

  • Medisch geschoolde en gediplomeerde artsen, zoals drs. Daan Polomski
  • Veilige behandelingen met een natuurlijk resultaat
  • Zeer strikte hygiëne
  • Streng veiligheidsprotocol
  • Uitgebreid advies en een persoonlijk behandelplan

Filler behandeling in Haarlem

Fillers worden in de huid geïnjecteerd om volume te herstellen of om rimpels te verminderen. Hiervoor maken wij gebruik van de twee bekende merken: Radiesse en Belotero.Je kunt door middel van een hyaluronzuur- of een dermale filler verschillende plaatsen in het gezicht laten behandelen. Ben je opzoek naar een natuurlijk en mooi resultaat met fillers?

Drs. Daan Polomski

Botox in Haarlem

De redenen om voor Botox te kiezen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Zo kun je naast het behandelen van rimpels, botox ook gebruiken voor het verhelpen van tandenknarsen, transpireren en hoofdpijn. Het resultaat is niet blijvend en houdt ongeveer drie tot vijf maanden aan

Injectables in onze kliniek in Haarlem

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we uw gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn.

Ooglidcorrectie Haarlem

Hangende oogleden kunnen klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, verminderd zicht en een zwaar of drukkend gevoel op de ogen. Ook kan er sprake zijn van esthetische klachten als een verouderde of vermoeide uitstraling. Een bovenooglidcorrectie kan in al deze gevallen uitkomst bieden.

Het uiterlijk matchen met het innerlijk

Als je jezelf van binnen nog jong voelt en je uiterlijk past hier voor je gevoel niet meer helemaal bij, dan bieden deze behandelingen uitkomst. Door de jaren heen verslappen de spieren rondom de ogen en ontstaan wallen waardoor je een vermoeide uitstraling krijgt. Door middel van een kleine ingreep met fillers straal je weer.

Zelf online een gratis consult inboeken kan hier.

Dermaclinic Haarlem

DermaClinic Haarlem

Wilhelminastraat 9
2011 VH Haarlem

Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving.

Boek online een afspraak
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen