In Den Bosch is een van de 8 vestigingen van DermaClinic gevestigd. Ben je op zoek naar een betrouwbare kliniek in Den Bosch voor fillers, botox of injectables? DermaClinic beschikt over 18 jaar ervaring. Wij verrichten jaarlijks maar liefst meer dan 5.000 behandelingen. Hierbij worden alle behandelingen uitgevoerd door deskundige en gediplomeerde artsen.

Bij DermaClinic Den Bosch bent u verzekerd van:

  • Medisch geschoolde en gediplomeerde artsen, zoals dr. Anke Hoogers.
  • Veilige behandelingen
  • Zeer strikte hygiëne
  • Streng veiligheidsprotocol
  • Uitgebreid advies en een persoonlijk behandelplan

Filler behandeling in Den Bosch

Fillers worden in de huid geïnjecteerd om volume te herstellen of om rimpels te verminderen. Hiervoor maken wij gebruik van de twee bekende merken: Radiesse en Belotero. je kan door middel van een hyaluronzuur- of een dermale filler verschillende plaatsen in het gezicht laten behandelen. Ben je opzoek naar fillers in Den Bosch? Maak dan een afspraak.

Botox in Den Bosch

De redenen om voor botox te kiezen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Zo kan je naast het behandelen van rimpels, botox ook gebruiken voor het verhelpen van tandenknarsen, transpireren en hoofdpijn. Het resultaat is niet blijvend en houdt ongeveer drie tot vijf maanden aan.

Injectables Den Bosch

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we je gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn.

Ooglidcorrectie in onze cosmetische kliniek Den Bosch

Hangende oogleden kunnen klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, verminderd zicht en een zwaar of drukkend gevoel op de ogen. Ook kan er sprake zijn van esthetische klachten als een verouderde of vermoeide uitstraling. Een bovenooglidcorrectie kan in al deze gevallen uitkomst bieden.

Het uiterlijk matchen met het innerlijk

Als je je zich van binnen nog jong voelt en je uiterlijk past hier voor je gevoel niet meer helemaal bij, bieden deze behandelingen uitkomst. Door de jaren heen verslappen de spieren rondom de ogen en ontstaan wallen waardoor je een vermoeide uitstraling krijgt. Door middel van een kleine ingreep straalt je weer uit hoe je je van binnen voelt: jeugdig en vitaal!

Zelf online een gratis consult inboeken? Dat kan hier.

 

DermaClinic Den Bosch

Stationsweg 12
5211 TW ‘s-Hertogenbosch

Zeer goed bereikbaar met openbaarvervoer en voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving

Boek online een afspraak
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen