In Den Haag bevindt zich één van de acht vestigingen van DermaClinic. Deze vestiging delen we samen met onze collega’s van de Huidkliniek. Als specialist in medisch cosmetische behandelingen bieden wij een compleet aanbod in state of the art behandeltechnieken zoals injectables (botox en fillers), ooglidcorrecties, laserbehandelingen, medische productbehandeling, peelingen en permanente make-up. Wij zijn een cosmetische kliniek, een laserkliniek en ook een schoonheidssalon.

drs. Daan Polomski

Deskundig en gemotiveerd team
In Den Haag wordt je verwelkomd door een uitgebreid behandelend team. Er staat een team van cosmetisch arts, huidtherapeuten en schoonheidspecialisten voor je klaar.

Bij DermaClinic Den Haag ben je verzekerd van:

  • Medisch geschoolde en gediplomeerde artsen, zoals drs. Daan Polomski
  • Veilige behandelingen
  • Zeer strikte hygiëne
  • Streng veiligheidsprotocol
  • Uitgebreid advies en een persoonlijk behandelplan

Filler behandeling in Den Haag

Fillers worden in de huid geïnjecteerd om volume te herstellen of om rimpels te verminderen. Hiervoor maken wij gebruik van de twee bekende merken: Radiesse en Belotero. je kan door middel van een hyaluronzuur- of een dermale filler verschillende plaatsen in het gezicht laten behandelen.

Botox in Den Haag

De redenen om voor botox te kiezen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Zo kan je naast het behandelen van rimpels, botox ook gebruiken voor het verhelpen van tandenknarsen, transpireren en hoofdpijn. Het resultaat is niet blijvend en houdt ongeveer drie tot vijf maanden aan.

Injectables Den Haag

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we je gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn.

Laser ontharen Den Haag

Heeft u last van ongewenste haargroei in uw gezicht of op uw lichaam? Permanent ontharen met behulp van laser, is doeltreffend en efficiënt. Na meerdere behandelingen blijven de ongewenste haren voor een lange periode weg. Lees hier meer over ontharen met SHR, een techniek die vrijwel pijnloos is en voor alle huidtypes geschikt.

Het uiterlijk matchen met het innerlijk

Als je zich van binnen nog jong voelt en je uiterlijk past hier niet meer helemaal bij, dan bieden deze behandelingen uitkomst. Door de jaren heen verslappen de spieren rondom de ogen en ontstaan wallen waardoor je een vermoeide uitstraling krijgt. Door middel van een kleine ingreep met fillers straal je weer uit hoe je je van binnen voelt: jeugdig en vitaal!

DermaClinic Den Haag: gespecialiseerd in cosmetische behandelingen

Bij Dermaclinic zijn wij gespecialiseerd in fillerbehandelingen, botox en permanent ontharen.  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We ontvangen je graag voor een gratis eerste consult!

Zelf online een gratis consult inboeken kan hier.

DermaClinic Den Haag

Laan van Nieuw Oost-Indië 64
2593 BV Den Haag

Zeer goed bereikbaar met openbaarvervoer en voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving

Boek online een afspraak
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen