Wil je graag je wenkbrauwen verven en epileren in Groningen? Dan ben je bij Dermaclinic aan het juiste adres. Wij zijn naast cosmetische- en laserkliniek ook specialist in skincare een schoonheidssalon. Hier bieden wij verschillende behandelingen aan waarmee jij je wenkbrauwen in shape kunt krijgen.

Wenkbrauwen epileren Groningen

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende manieren van epileren. Zo kunnen wij je wenkbrauwen epileren door middel van een pincet. Voor de kleine donshaartjes en om strakkere lijnen te krijgen gebruiken wij vaak ook nog hars. Daarnaast kun je ook kiezen voor ‘Threading’. Dit is een Oosterse manier van ontharen.

Threading

Door middel van deze nieuwe techniek ben je snel en langdurig verlost van ongewenste haren. De behandeling wordt uitgevoerd met twee draadjes die kruislinks op elkaar staan. Door epileren met touw worden zelfs de allerkleinste haartjes verwijderd. Daarbij is deze manier voor wenkbrauwen epileren duurzaam, hygiënisch en huidvriendelijk.

Wenkbrauwen (permanent) verven Groningen

Wanneer je je wenkbrauwen laat verven en epileren kun je kiezen uit verschillende epileer- en verfmethoden. Bij het epileren worden je wenkbrauwen ook gelijk geverfd. Maar je kunt ook kiezen voor permanente make-up. Hierbij wordt er door middel van een ‘mesjes techniek’ (ook wel hairstrokes techniek genoemd) kleine haartjes op de huid gemaakt.

Microblading techniek

Je kunt bij ons je wenkbrauwen verven, maar je kunt ook kiezen voor een permanentere vorm: ‘Microblading’. We zetten krasjes op de huid op plaatsen waar bijvoorbeeld haartjes ontbreken. En kleuren dit vervolgens met natuurlijk pigment. Doordat de streepjes flinterdun zijn en met de natuurlijke haartjes meelopen lijken je wenkbrauwen voller en zijn de getatoeëerde streepjes bijna niet van echt te onderscheiden.

Altijd veilig en hygiënisch

Alle behandelingen die wij uitvoeren waaronder; wenkbrauwen verven en epileren voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm. Wij hanteren een strikt protocol rondom hygiëne en de kwaliteit van onze behandelingen. Je ontvangt bij ons altijd een behandeling van hoogstaande kwaliteit die wordt uitgevoerd door deskundig en geschoold personeel.

Wimpers

Je kunt bij ons ook je wimpers verven in Groningen. Hiermee kun je maar liefst zes weken van mooie donkere wimpers genieten. Met geverfde wimpers krijg je een mooiere oogopslag en heb je geen mascara meer nodig.  En bespaar je ook nog eens tijd en moeite.

Wenkbrauwen verven en epileren bij Dermaclinic Groningen

Wij beschikken over meer dan 12,5 jaar ervaring en we verrichten inmiddels meer dan 5.000 behandelingen per jaar. Hiervoor kun je bij ons terecht op meerdere behandellocaties in Nederland, namelijk: Den Haag, Zwolle, Groningen en Utrecht. Wil jij je wenkbrauwen laten verven en epileren in Groningen? Maak dan een afspraak bij DermaClinic.

Schoonheidssalon Groningen

  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen