Voor botox, fillers, injectables, ooglidcorrectie en huidtherapie in Utrecht

In Utrecht bevindt zich één van de zes vestigingen van DermaClinic. Als specialist in medisch cosmetische behandelingen bieden wij een compleet aanbod in state of the art behandeltechnieken zoals injectables (botox en fillers), ooglidcorrecties, laserbehandelingen, medische productbehandeling, peelingen en permanente make-up. Wij zijn een cosmetische kliniek, een laserkliniek en ook een schoonheidssalon.

Filler behandeling in Utrecht

Fillers worden in de huid geïnjecteerd om volume te herstellen of om rimpels te verminderen. Hiervoor maken wij gebruik van de twee bekende merken: Radiesse en Belotero. Je kan door middel van een hyaluronzuur- of een dermale filler verschillende plaatsen in het gezicht laten behandelen. Ben je opzoek naar fillers in Utrecht? Maak dan een afspraak.

Botox in Utrecht

De redenen om voor botox te kiezen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Zo kan je naast het behandelen van rimpels, botox ook gebruiken voor het verhelpen van tandenknarsen, transpireren en hoofdpijn. Het resultaat is niet blijvend en houdt ongeveer drie tot vijf maanden aan.

Injectables Utrecht

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we je gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn.

Laser ontharen Utrecht

Heb je last van ongewenste haargroei in uw gezicht of op uw lichaam? Permanent ontharen met behulp van laser, is doeltreffend en efficiënt. Na meerdere behandelingen blijven de ongewenste haren voor een lange periode weg. Lees hier meer over ontharen met SHR, een techniek die vrijwel pijnloos is en voor alle huidtypes geschikt.

Ooglidcorrectie in onze cosmetische kliniek Utrecht

Hangende oogleden kunnen klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, verminderd zicht en een zwaar of drukkend gevoel op de ogen. Ook kan er sprake zijn van esthetische klachten als een verouderde of vermoeide uitstraling. Een bovenooglidcorrectie kan in al deze gevallen uitkomst bieden.

Het uiterlijk matchen met het innerlijk

Als je je van binnen nog jong voelt en je uiterlijk past hier voor je gevoel niet meer helemaal bij, bieden deze behandelingen uitkomst. Door de jaren heen verslappen de spieren rondom de ogen en ontstaan wallen waardoor je een vermoeide uitstraling krijgt. Door middel van een kleine ingreep of behandeling door een van onze huidtherapeuten straal je weer uit hoe je zich van binnen voelt: jeugdig en vitaal!

DermaClinic Utrecht: gespecialiseerd in cosmetische behandelingen en huidtherapie.

Bij Dermaclinic zijn wij gespecialiseerd in fillerbehandelingen, botox en permanent ontharen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We ontvangen je graag voor een gratis eerste consult!

Online een gratis consult boeken kan hier.

DermaClinic Utrecht

Maliebaan 81
3581 CG Utrecht

Zeer goed bereikbaar met openbaarvervoer en voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving

Boek online een afspraak
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen