Zes aanvullende huidtips voor thuis

Klaar om je beautyskills te verbeteren en je beautyroutine thuis een extra dimensie te geven? Onze schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten geven je 6 tips.

 1. Gezichtsmasker

  Plan na een drukke dag (thuis) werken lekker wat ‘me time’ in. Combineer het drinken van een heerlijke kop thee met inwerken van een gezichtsmasker. Naast je dagelijkse reiniging kun je je huid zelf extra diep reinigen door middel van het Sulfur Mask van ZO Skin Health. Dit natuurlijke kleimasker op basis van 10% sulfur reinigt verstopte poriën, absorbeert overtollig talg en hydrateert de huid.

 2. Peeling

  Zelf een cel vernieuwende peeling voor thuis? Dat kan op een veilige en effectieve manier met de Enzymatic Peel van ZO Skin Health. Dit product biedt zachte huidvernieuwing met onzichtbare exfoliatie, voor hydratatie en een gladde huidstructuur. Breng deze twee avonden in de week aan. Hiermee stimuleer je je huid en blijft deze stralend.

 3. Bodycare

  Huidverbetering van top tot teen. Na een ontspannend bad is het een ideaal moment om tijd te nemen je lichaamshuid te verzorgen met de Body Emulsion van ZO Skin Health. Dit is niet zomaar een Body Emulsion. Deze emulsie bevat o.a. de werkzame stof retinol. Met de eigenschappen de huid aan te zetten tot cel vernieuwing, versteviging en versoepeling van de huid. Echt anti-aging body care!

 4. Fixeren en hydrateren

  Wil je gedurende de dag meer doen voor je huid? Dat kan met de Hydrating mist van Colorescience. Het fixeert je make-up, hydrateert en revitaliseert je huid teint. Echt een toegevoegde waarde om je huid mee te optimaliseren!

 5. Droge handen

  Wil je je handen wat extra aandacht geven na het vele handen wassen en desinfecteren? Het gebruik van een verkeerd product (vaak een ‘moisturizer’ genoemd) doet dan vaak meer kwaad dan goed. De ZO Skin Health hydrators zijn ontwikkeld om irritatie te verzachten en de natuurlijke vochtbalans in de huid te herstellen. De Hydrating crème van ZO Skin Health kan onder andere gebruikt worden voor het herstellen van de huid van de handen.

 6. Lip verzorging

  Niet alleen maar een mooie glans op je lippen? De Lip Shine SPF 35 van Colorescience geeft bescherming tegen uv-straling en schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl de hyaluronzuur vocht inbrengt en de huid verzacht. Verkrijgbaar in vijf neutrale tinten.

De genoemde producten zijn verkrijgbaar in één van onze zeven vestigingen. Heb je vragen na het lezen van deze tips? We zijn altijd bereikbaar voor een telefonisch of online consult op 085 -112 2004 of per mail.

 

1 mei 2020

Meer Blog

 • Boek online
 • Ik heb een vraag