Botox Utrecht

Botox Utrecht

Botox Utrecht – Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare kliniek in Utrecht voor een behandeling met botuline toxine, ben je bij Dermaclinic aan het juiste adres. Wij beschikken over meer dan 12,5 jaar ervaring en ons team bestaat uit medisch geschoolde artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Je kunt bij ons naast botox behandelingen in Utrecht ook terecht voor andere behandelingen, zoals ooglidcorrecties, laserbehandelingen of een gezichtspeeling. Wij zijn namelijk cosmetisch kliniek, laserkliniek en schoonheidssalon in één.

Veilig en deskundig

Doordat wij uitsluitend werken met de best geschoolde personeel specialisten behaal je maximaal resultaat met minimale risico’s. Hierbij staat een goede hygiëne, veiligheid en deskundigheid altijd voorop. Wij creëren een natuurlijk resultaat waarbij wij altijd naar het geheel kijken. Wanneer je bij ons komt voor een botox behandeling in Utrecht staat huidverbetering altijd centraal.

Botox-behandeling in Utrecht: cosmetisch en medisch

Botox Utrecht bij Dermaclinic
Wij voeren verschillende botox behandelingen uit in Utrecht. De redenen om voor botox te kiezen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Zo kunt u naast het behandelen van rimpels, botox ook gebruiken voor het verhelpen van tandenknarsen, transpireren en hoofdpijn. Het resultaat is niet blijvend en houdt ongeveer drie tot vijf maanden aan. Wel is het zo dat het langer blijft zitten nadat je al een paar vervolgbehandelingen hebt gehad.

Voordelen van botox:

  • Een mooi natuurlijk resultaat
  • De behandeling is snel en veilig
  • Het effect is tijdelijk
  • Geschikt voor het laten verdwijnen van rimpels maar ook voor medische toepassingen

Het eerste consult is volledig kosteloos en vrijblijvend

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van botox? Een goede voorlichting is essentieel en als blijk van onze deskundigheid staat het eerste consult dan ook volledig in het teken van voorlichting. Tijdens dit consult lichten wij je uitgebreid voor over de mogelijkheden betreft botox in ons filiaal in Utrecht. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.