Bij DermaClinic behandelen wij uitsluitend met de volgende A-merken dermale fillers: Belotero® en Radiesse®. Op deze pagina vertellen wij meer over onze hyaluronzuurfiller van het merk Belotero®.

Wat zijn Belotero® injectables?

De Belotero® injectables zijn ontwikkeld op basis van hyaluronzuur (HA). Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de hydratatie van de huid. Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Tegen de tijd dat we veertig worden, is de oorspronkelijke voorraad hyaluronzuur al gehalveerd! Hierdoor ontstaan er fijne lijntjes en verlies je volume. Met de Belotero® hyaluronzuurfillers kunnen we dit weer herstellen.

Welke gebieden kunnen er behandeld worden?

De injectables van Belotero® kunnen we gebruiken voor de behandeling van rimpels, het herstellen van volume en het strakker maken van contouren. Tijdens een vrijblijvend consult met een van onze cosmetisch artsen kunt u samen kijken naar wat voor uw gezicht en uw huid de beste behandeling zal zijn.

Natuurlijk resultaat met de fillers van Belotero®

De injectables van Belotero® kenmerken zich door een geavanceerde CPM®-technologie. Deze technologie zorgt voor een optimale integratie van de filler in de huid, waardoor deze uiteindelijk volledig wordt opgenomen in het eigen weefsel. Dit zorgt ervoor dat Belotero®-fillers de perfecte keuze zijn voor een frissere uitstraling met een natuurlijk resultaat.

VOOR

NA
De na-foto is 14 dagen na de behandeling genomen.

Fillerbehandeling bij DermaClinic

Wil je meer weten over een fillerbehandeling bij DermaClinic? Maak dan gerust eens een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.