Attirance Instituut voor huidverbetering - Breda

Vrouwen én mannen die midden in het leven staan, zijn bij Attirance Instituut voor huidverbetering op de juiste plaats. De gerenommeerde salon, gevestigd in Breda, biedt u specialistische behandelingen om het beste in u naar boven te halen. In 2012 won Attirance de Beauty Award voor de beste schoonheidssalon van Nederland.

Expertise en ervaring
De behandelingen worden bij Attirance alleen uitgevoerd door gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialisten. Daarnaast heeft de salon een huidtherapeute in dienst die haar expertise voor huidverbetering en huidverjonging inzet voor de klanten van de salon. Zo weet u dat u voor bijvoorbeeld duurzaam ontharen of microdermabrasie een hoogstaande behandeling ontvangt die ook écht werkt.

Behandellocatie van DermaClinic
Attirance is een partner van DermaClinic. Wij werken alleen samen met salons waarvan we zeker zijn dat u er veilige handen bent. Door de samenwerking met Attirance Instituut voor huidverbetering kunt u nu ook in Breda gebruik maken van onze unieke behandelmethodes.
Direct een afspraak maken of eerst meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Zelf bellen kan ook: 050 – 763 04 63.

Logo Attriance

Hoofdvestigingen

DermaClinic Groningen Westerkade 17
9718 AS Groningen
Routebeschrijving / Toon op kaart

DermaClinic Zwolle Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle
Routebeschrijving / Toon op kaart

Al onze behandellocaties

Attirance Instituut voor huidverbetering

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

http://www.attirance.nl

  • Afspraak maken
  • Ik heb een vraag