Den Bosch

Voor botox, fillers, injectables, laser ontharen, huidtherapie en schoonheidsbehandelingen in Den Bosch.

In Den Bosch is een van de zeven vestigingen van DermaClinic gevestigd.  Bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek voor fillers, botox of injectables? DermaClinic beschikt over 12,5 jaar ervaring, twintig behandellocaties en wij verrichten jaarlijks maar liefst meer dan 5.000 behandelingen. Hierbij worden alle behandelingen uitgevoerd door deskundige en gediplomeerde artsen.

Bij DermaClinic Den Bosch bent u verzekerd van:

 • Medisch geschoolde en gediplomeerde artsen, zoals dr. Anke Hoogers.
 • Veilige behandelingen
 • Zeer strikte hygiëne
 • Streng veiligheidsprotocol
 • Uitgebreid advies en een persoonlijk behandelplan

Filler behandeling in Den Bosch

Fillers worden in de huid geïnjecteerd om volume te herstellen of om rimpels te verminderen. Hiervoor maken wij gebruik van de twee bekende merken: Radiesse en Belotero. U kunt door middel van een hyaluronzuur- of een dermale filler verschillende plaatsen in het gezicht laten behandelen. Bent u opzoek naar fillers in Den Bosch? Maak dan een afspraak.

Botox in Den Bosch

De redenen om voor botox te kiezen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Zo kunt u naast het behandelen van rimpels, botox ook gebruiken voor het verhelpen van tandenknarsen, transpireren en hoofdpijn. Het resultaat is niet blijvend en houdt ongeveer drie tot vijf maanden aan.

Injectables Den Bosch

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we uw gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn.

Laser ontharen Den Bosch

Heeft u last van ongewenste haargroei in uw gezicht of op uw lichaam? Permanent ontharen met behulp van laser, is doeltreffend en efficiënt. Na meerdere behandelingen blijven de ongewenste haren voor een lange periode weg. Lees hier meer over ontharen met SHR, een techniek die vrijwel pijnloos is en voor alle huidtypes geschikt.

Ooglidcorrectie in onze cosmetische kliniek Den Bosch

Hangende oogleden kunnen klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, verminderd zicht en een zwaar of drukkend gevoel op de ogen. Ook kan er sprake zijn van esthetische klachten als een verouderde of vermoeide uitstraling. Een bovenooglidcorrectie kan in al deze gevallen uitkomst bieden.

Het uiterlijk matchen met het innerlijk

Als u zich van binnen nog jong voelt en uw uiterlijk past hier voor uw gevoel niet meer helemaal bij, bieden deze behandelingen uitkomst. Door de jaren heen verslappen de spieren rondom de ogen en ontstaan wallen waardoor u een vermoeide uitstraling krijgt. Door middel van een kleine ingreep straalt u weer uit hoe u zich van binnen voelt: jeugdig en vitaal!

DermaClinic Den Bosch: gespecialiseerd in cosmetische behandelingen

Bij Dermaclinic zijn wij gespecialiseerd in fillerbehandelingen, botox en permanent ontharen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We ontvangen u graag voor een gratis eerste consult!

Zelf online een gratis consult inboeken? Dat kan hier.

DermaClinic Den Bosch Stationsweg 12
5211 TW Den Bosch

Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving

 • Route
 • Gratis consult aanvragen
 • Boek online

Waardering van onze klanten

Vestigingen DermaClinic

 • Groningen

  Westerkade 17
  9718 AS Groningen

 • Zwolle

  Korte Smeden 10
  8011 VC Zwolle

  Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

 • Den Bosch

  Stationsweg 12
  5211 TW Den Bosch

  Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving

 • Den Haag

  Benoordenhoutseweg 22
  2596 BA Den Haag

  Gratis parkeergelegenheid

 • Utrecht

  Maliebaan 81
  3581 CG Utrecht

  Gratis parkeergelegenheid

 • Arnhem

  Ir. J.P. Van Muijlwijkstraat 2
  6828 BS Arnhem

  Nabij centraal station