Schoonheidssalon Loëlle - Deventer

Midden in de hectiek van de historische stad Deventer is er een plaats waar u even kunt genieten van een moment voor uzelf. In de luxe en moderne schoonheidssalon Loëlle ontsnapt u aan de dagelijkse drukte met een ontspannende massage, gezichtsbehandeling of een bezoek aan de sauna.

Ontspannen en persoonlijk
Schoonheidssalon Loëlle is een deskundig adres voor huidverjonging en huidverbetering. Professionele medewerkers, het gebruik van de laatste technologie en een persoonlijke sfeer maken een behandeling tot een prettige ervaring mét resultaat. De luxe wellnessfaciliteiten zorgen ervoor dat u de salon ontspannen en uitgerust verlaat.

Behandellocatie van DermaClinic
Schoonheidssalon Loëlle is een partner van DermaClinic. Wij werken alleen samen met salons waarvan we zeker zijn dat u er in veilige handen bent. Door de samenwerking met schoonheidssalon Loëlle kunt u ook in Deventer gebruik maken van onze unieke behandelmethodes.
Direct aan afspraak maken of eerst meer informatie? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Zelf bellen kan ook: 050 763 04 63.

Logo Loelle

Hoofdvestigingen

DermaClinic Groningen Westerkade 17
9718 AS Groningen
Routebeschrijving / Toon op kaart

DermaClinic Zwolle Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle
Routebeschrijving / Toon op kaart

Al onze behandellocaties

Schoonheidssalon Loëlle

Bokkingshang 1
7411 GG Deventer

http://www.loelle.nl

  • Afspraak maken
  • Ik heb een vraag