Schoonheidssalon La Feuillette - Helmond

Op het mooiste plekje van Helmond bevindt zich schoonheidssalon La Feuillette. Achter de deuren van het monumentale pand aan de Kerkstraat ervaart u de rust en warmte die dit authentieke gedeelte van het Brabantse stadje uitstraalt. Toch biedt schoonheidssalon La Feuillette u veel meer dan ontspanning. Ervaren professionals bieden u de beste behandelingen op het gebied van huidverjonging en huidverbetering.

Klantgerichte salon
Bij schoonheidssalon La Feuillette staat u als bezoeker centraal. Of u nu komt voor het aanbrengen van permanente make-up of een huidverjongende behandeling, de medewerkers van de salon zoeken altijd naar een oplossing die het beste bij u past. Bij La Feuilette wordt gewerkt met exclusieve merken en innovatieve technieken. Want ondanks het prachtige historische plekje in Helmond gaat de salon met zijn tijd mee.

Behandellocatie van DermaClinic
Schoonheidssalon La Feuillette is een partner van DermaClinic. Wij werken alleen samen met salons waarvan we zeker zijn dat u er in veilige handen bent. Door de samenwerking met Schoonheidssalon La Feuillette kunt u nu ook in Helmond gebruik maken van onze unieke behandelmethodes.
Direct een afspraak maken of eerst meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Zelf bellen kan ook: 050 763 04 63.

La Feuillette

Hoofdvestigingen

DermaClinic Groningen Westerkade 17
9718 AS Groningen
Routebeschrijving / Toon op kaart

DermaClinic Zwolle Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle
Routebeschrijving / Toon op kaart

Al onze behandellocaties

Schoonheidssalon La Feuillette

Kerkstraat 48a
5701 PM Helmond

http://www.la-feuillette.nl

  • Afspraak maken
  • Ik heb een vraag