Schoonheidssalon La Perle - Lochem

Ontspanning en rust: dat vindt u in het Achterhoekse Lochem. Niet alleen vanwege de natuurgebieden waar deze regio om bekend staat, maar ook omdat de moderne schoonheidssalon van onze partner La Perle hier gevestigd is. Deze stijlvol ingerichte salon is de perfecte plek om te genieten van een gezichtsbehandeling of massage. Het ultieme onthaasten begint hier.

Behandeling op maat
Schoonheidssalon La Perle werkt met ervaren professionals die u uitstekend adviseren. U kunt bij de salon terecht voor de oplossing van diverse huidproblemen en huidverjonging. Uniek in het behandelaanbod is zuurstoftherapie, waarbij onder hoge druk pure zuurstof aan de huid wordt toegevoegd. U ziet direct het resultaat: minder rimpeltjes en lijntjes in uw gezicht.

Behandellocatie van DermaClinic
Schoonheidssalon La Perle is een partner van DermaClinic. Wij werken alleen samen met salons waarvan we zeker zijn dat u er in veilige handen bent. Door de samenwerking met Schoonheidssalon La Perle kunt u nu ook in Lochem gebruik maken van onze unieke behandelmethodes.
Direct een afspraak maken of eerst meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Zelf bellen kan ook: 050 763 04 63.

Logo La Perle

Hoofdvestigingen

DermaClinic Groningen Westerkade 17
9718 AS Groningen
Routebeschrijving / Toon op kaart

DermaClinic Zwolle Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle
Routebeschrijving / Toon op kaart

Al onze behandellocaties

Schoonheidssalon La Perle

Achterstraat 14
7241 AW Lochem

http://www.schoonheidssalonlaperle.nl

  • Afspraak maken
  • Ik heb een vraag