Beautycare4u - Oudeschild

Texel staat garant voor ultieme ontspanning. Het strand met de bruisende zee, de wind die door uw haren blaast en de prachtige natuur geven u het gevoel van rust. Schoonheidssalon Beautycare4u begrijpt dat Texelse gevoel als geen ander. In de salon gaan weldadige massages gepaard met moderne gezichtsbehandelingen.

Huidverbetering met dr. Obagi

Op Texel bent u veel buiten. Uw huid kan daarom wel wat ondersteuning gebruiken. Want hoewel de geest helemaal tot rust komt, moet de huid door de invloed van weer en wind hard werken. Gelukkig beschikt Beautcare4u dankzij de samenwerking met DermaClinic over de unieke medische producten van dr. Obagi. Deze huidverbeteringsproducten zijn effectief bij rimpels en fijne lijntjes, maar ook zeer effectief in de behandeling van acne, pigmentvlekken en huidverslapping.

Ontspannende pedicurebehandeling

Bij Beautycare4u wordt u letterlijk van top tot teen in de watten gelegd. Want ook uw voeten komen niets tekort. Een uitgebreide pedicurebehandeling zorgt ervoor dat uw voeten weer blaken van gezondheid. Dat is genieten!

Behandellocatie van DermaClinic

Schoonheidssalon Beautycare4u is een partner van DermaClinic. Wij werken alleen samen met salons waarvan we zeker zijn dat u er in veilige handen bent. Door de samenwerking met Schoonheidssalon Beautycare4u kunt u nu ook in Oudeschild gebruik maken van onze unieke behandelmethodes.

Direct een afspraak maken of eerst meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Zelf bellen kan ook: 050 763 04 63.

Hoofdvestigingen

DermaClinic Groningen Westerkade 17
9718 AS Groningen
Routebeschrijving / Toon op kaart

DermaClinic Zwolle Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle
Routebeschrijving / Toon op kaart

Al onze behandellocaties

Beautycare4u

Krukas 7A
1792 CW Oudeschild Texel

http://www.schoonheidssalonbeautycare4u.nl/

  • Afspraak maken
  • Ik heb een vraag