Zwolle

Voor botox, fillers, injectables, laser ontharen, huidtherapie en schoonheidsbehandelingen in Zwolle

In Zwolle bevindt zich één van de zeven vestigingen van DermaClinic. Als specialist in medisch cosmetische behandelingen bieden wij een compleet aanbod in state of the art behandeltechnieken zoals injectables (botox en fillers), ooglidcorrecties, laserbehandelingen, medische productbehandeling, peelingen en permanente make-up. Wij zijn een cosmetische kliniek, een laserkliniek en ook een schoonheidssalon.

Deskundig en gemotiveerd team

In Zwolle wordt u verwelkomd door een uitgebreid behandelend team. Dr. Catharina Meijer, directeur-eigenaar van DermaClinic en cosmetisch arts geeft leiding aan het team van behandelend artsen, huidtherapeutes en schoonheidsspecialistes.

Bij DermaClinic Zwolle ben je verzekerd van:

 • Medisch geschoolde en gediplomeerde artsen, zoals dr. Roos Wolthuizen
 • Veilige behandelingen
 • Zeer strikte hygiëne
 • Streng veiligheidsprotocol
 • Uitgebreid advies en een persoonlijk behandelplan

Filler behandeling in Zwolle

Fillers worden in de huid geïnjecteerd om volume te herstellen of om rimpels te verminderen. Hiervoor maken wij gebruik van de twee bekende merken: Radiesse en Belotero. U kunt door middel van een hyaluronzuur- of een dermale filler verschillende plaatsen in het gezicht laten behandelen. Bent u opzoek naar fillers in Zwolle? Maak dan een afspraak.

Botox in Zwolle

De redenen om voor botox te kiezen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Zo kunt u naast het behandelen van rimpels, botox ook gebruiken voor het verhelpen van tandenknarsen, transpireren en hoofdpijn. Het resultaat is niet blijvend en houdt ongeveer drie tot vijf maanden aan.

Injectables in onze kliniek in Zwolle

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we uw gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn.

Laser ontharen in Zwolle

Heeft u last van ongewenste haargroei in uw gezicht of op uw lichaam? Permanent ontharen met behulp van laser, is doeltreffend en efficiënt. Na meerdere behandelingen blijven de ongewenste haren voor een lange periode weg.

Het uiterlijk matchen met het innerlijk

Als u zich van binnen nog jong voelt en uw uiterlijk past hier voor uw gevoel niet meer helemaal bij, bieden deze behandelingen uitkomst. Door de jaren heen verslappen de spieren rondom de ogen en ontstaan wallen waardoor u een vermoeide uitstraling krijgt. Door middel van een kleine ingreep met fillers straalt u weer uit hoe u zich van binnen voelt: jeugdig en vitaal!

DermaClinic Zwolle: gespecialiseerd in cosmetische behandelingen

Bij Dermaclinic zijn wij gespecialiseerd in fillerbehandelingen, botox en permanent ontharen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In Zwolle ontvangen wij u graag voor een gratis eerste consult!

Zelf online een gratis consult inboeken kan hier.

DermaClinic Zwolle Korte Smeden 10
8011 VC Zwolle

Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

 • Route
 • Gratis consult aanvragen
 • Boek online

Waardering van onze klanten

Vestigingen DermaClinic

 • Groningen

  Westerkade 17
  9718 AS Groningen

 • Zwolle

  Korte Smeden 10
  8011 VC Zwolle

  Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

 • Den Bosch

  Stationsweg 12
  5211 TW Den Bosch

  Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving

 • Den Haag

  Benoordenhoutseweg 22
  2596 BA Den Haag

  Gratis parkeergelegenheid

 • Utrecht

  Maliebaan 81
  3581 CG Utrecht

  Gratis parkeergelegenheid

 • Arnhem

  Ir. J.P. Van Muijlwijkstraat 2
  6828 BS Arnhem

  Nabij centraal station