Schoonheidssalon Zwolle

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Zwolle? Kom dan eens langs bij DermaClinic. Wij beschikken over meerdere locaties in Nederland en voeren jaarlijks meer dan 5.000 behandelingen uit. Wil je graag een gezichtsbehandeling in Zwolle? Wij bieden zowel speciale huidbehandelingen als schoonheidsbehandelingen en peelings.

De behandelingen

Bij onze schoonheidsspecialisten in Zwolle kun je kiezen uit verschillende behandelingen. De specialisten zijn allemaal geschoold en beschikken over de juiste diploma’s. Kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Hier hanteren wij dan ook een streng protocol voor. Hierdoor zijn wij in staat behandelingen van hoogstaande kwaliteit aan te bieden in onze schoonheidssalon in Zwolle.

Speciaal voor de mannenhuid

Omdat de huid van mannen over het algemeen dikker is dan de vrouwenhuid bieden wij behandelingen aan die speciaal gericht zijn op mannen. Je kunt kiezen voor een facial waarbij de huid wordt gereinigd en verzorgd. Of je gaat voor een all-in-one behandeling. Hierbij krijg je, naast een facial, ook nog een nek- en schoudermassage extra.

Schoonheidsbehandelingen in onze schoonheidssalon in Zwolle

Je kunt bij ons kiezen uit een reinigende of een complete gezichtsbehandeling. Tijdens de reinigende gezichtsbehandeling wordt er een oppervlakte en dieptereiniging uitgevoerd. De behandeling sluiten we altijd af met een goede dag verzorging. Bij de complete behandeling epileren wij ook de wenkbrauwen, krijg je een voedend gezichtsmasker en een ontspannen massage.

Speciale behandelingen: Wanneer je huid meer aandacht nodig heeft!

Wij bieden speciale behandelingen wanneer je last hebt van bijvoorbeeld pigmentvlekken, acne en huidveroudering. Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen: Acne & Oil control-, Ultra Hydration- en het Skin Brightening treatment. Alle behandelingen in onze schoonheidssalon in Zwolle worden afgesloten met een ontspannende massage.

Peelings

Peelings verminderen niet alleen rimpels, maar laat de huid ook echt weer stralen. Je kunt bij ons kiezen uit een: Enzym-, Facial Stimulator-, Salicylzuur- en Glycolzuur peel. Sommige varianten kunnen gecombineerd worden met andere huidbehandelingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren van de huid door middel van de Microdermabrasie methode.

Visagie

Je kunt in onze schoonheidssalon in Zwolle ook terecht voor professionele visagie. Wanneer je bijvoorbeeld een mooie make-up wil voor een feestje of een bruiloft dan verzorgen wij dit graag. Hiervoor maken wij gebruik van het merk ‘Colorescience’. Dit is minerale make-up. Deze lijn is bovendien heel geschikt voor mensen met huidproblemen.

Maak een afspraak voor een gratis consult!

Ben je benieuwd naar onze behandelingen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een consult in onze schoonheidssalon in Zwolle.

DermaClinic Zwolle Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle

Gratis parkeergelegenheid

 • Route
 • Gratis consult aanvragen
 • Afspraak maken

Waardering van onze klanten

Vestigingen DermaClinic

 • Groningen

  Westerkade 17
  9718 AS Groningen

 • Zwolle

  Schuttevaerkade 80
  8021 DB Zwolle

  Gratis parkeergelegenheid

 • Den Bosch

  Stationsweg 12
  5211 TW Den Bosch

  Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving

 • Den Haag

  Benoordenhoutseweg 22
  2596 BA Den Haag

  Gratis parkeergelegenheid

 • Utrecht

  Maliebaan 81
  3581 CG Utrecht

  Gratis parkeergelegenheid

 • Arnhem

  Ir. J.P. Van Muijlwijkstraat 2
  6828 BS Arnhem

  Nabij centraal station