DermaClinic is een medisch cosmetische kliniek gericht op huidverbetering en huidverjonging. De kliniek verbindt geneeskunde aan esthetiek, met een minimale toepassing van chirurgische ingrepen.

Wordt de mooiste versie van uzelf
Met het verstrijken van de jaren verandert uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies, huidoneffenheden, een vermoeide uitstraling of veranderde contouren. Soms kan het dan voelen dat uw gezicht of lichaam niet meer past bij hoe u zich innerlijk voelt. U wilt hier iets aan laten doen, maar wel op een veilige en deskundige manier en met een natuurlijk resultaat.

Wetenschappelijk onderbouwde behandelingen
DermaClinic onderscheidt zich van andere klinieken door enkel behandelingen uit te voeren die wetenschappelijk zijn onderbouwd, bewezen effectief en uitgevoerd worden door medisch geschoolde artsen en medewerkers. Veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wij gebruiken hiervoor de modernste apparatuur en technieken. Volgens onze visie is een gezonde huid de meest bepalende factor in uw totale uitstraling. Daarom staat huidverbetering en huidverjonging bij ons altijd centraal.

Gratis consult
Wij begrijpen dat de stap naar een medisch cosmetische behandeling of ingreep voor de één eenvoudiger is dan voor de ander. Maak daarom gerust een afspraak voor een gratis consult. Onze artsen of huidtherapeutes kunnen u uitgebreid voorlichten van alle voor- en eventuele nadelen per behandeling of ingreep. Zij geven u daarnaast een gericht persoonlijk advies voor de meeste effectieve behandeling afgestemd op uw huid en uw wensen. Immers ieder mens en iedere huid is uniek. Aan u te bepalen of u zich hier goed bij voelt. Onze missie is om u te laten stralen.