Een peeling laat jouw mooiste huid zien

Professionele peelings hebben het mooiste en beste effect als thuis de behandelingen met de juiste producten ondersteund worden. Dr. Zein Obagi heeft enkele peeling helden. Wij informeren u graag welke producten perfect voor thuisgebruik zijn.

Het is natuurlijk heel belangrijk de huid niet onnodig te plagen door onjuist gebruik van peeling producten. Laat u daarom altijd goed adviseren welke peeling producten het beste bij uw wensen en uw huidconditie passen. Ons medisch geschoold personeel geeft u hierin graag persoonlijk advies in een vrijblijvend en gratis consult.

Laten we het lichaam niet vergeten

Ook al zit het lichaam, in de wintermaanden, vaak verpakt onder soms dikke lagen kleding, de lichaamshuid kan een goede peeling gebruiken. De combinatie van Invisapeel en de Body Emulsion zijn perfect in te zetten bij:

  • droge en schilferige benen
  • eczeem, bijvoorbeeld aan handen en gezicht
  • eelt
  • ruwe ellebogen
  • pukkeltjes op bovenarm, keratosis pilaris

Restoracalm

Restoracalm is een therapeutisch product, ideaal na intensieve peeling behandelingen. Restoracalm is ontwikkeld om roodheid te verminderen, de huid te kalmeren en de huidbarrière te herstellen.

Glycogent

Glycogent is een innovatief product, dat de natuurlijke exfoliatie van de huid versnelt en helpt ontstekingen en toekomstige beschadiging van de huid te voorkomen.

Exfoliating Polish

Exfoliating Polish verwijdert dode huidcellen en overtollig talg. Dit product is ideaal voor de liefhebbers van een duidelijk voelbare ‘scrub’.

Invisapeel

De formule van Invisapeel maakt gebruik van een uniek, enzymatisch proces om de epidermis te vernieuwen zonder zichtbare schilfering. Dit product is ook ideaal voor gebruik op het lichaam. Denk aan droge, schilferige benen en ellebogen.

Growth Factor Serum Plus

Dit serum herstelt na intensieve peelingen de huidfunctionaliteit, elasticiteit en egaliseert de huidtoon. Twee door Dr. Zein Obagi ontwikkelde peptides en retinol geven een boost aan de collageenproductie en stimuleren de celfuncties.

Body Emulsion Plus

Deze body lotion geeft een verbetering in de kwaliteit, gladheid en algehele gezondheid van de huid. Speciale enzymen en hydraterende stoffen geven een directe verzachting en herstellen de droge, ruwe huid. Een body lotion is essentieel bij een verouderende en/of droge, vochtarme huid.

Peeling aanbieding

Wil je meer weten of professionele peeling behandelingen? Lees hier meer over peelings en onze aanbiedingen voor deze winter.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult en peel jouw mooiste huid tevoorschijn.

Heel graag tot ziens bij DermaClinic

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche