onder leiding van Anita Witzier

Door Catharina Meijer

Wie mag fillers zetten? Hoelang werken fillers? Wat is het effect als je stopt? Waar blijft botox in het lichaam? Is botox slecht voor je? Op 8 oktober a.s. organiseren wij ons eerste -gratis-BeautyCollege over huidverjonging, botox en fillers. In Theater aan de Parade in Den Bosch geven we kwalitatieve en ongefilterde informatie over deze onderwerpen. Onder leiding van tv-presentatrice Anita Witzier kun je alle denkbare vragen stellen en een live fillerbehandeling meemaken.

Voorlichting belangrijker dan ooit

Cosmetische behandelingen worden steeds laagdrempeliger en het aantal aanbieders groeit hard. Helaas gaat de groei ook gepaard met onwenselijke praktijken door niet-bevoegden, het gebruik van slechte producten en -in de media uitgelichte- wantoestanden. Er rust inmiddels geen taboe meer op cosmetische behandelingen, maar consumenten zien tegenwoordig door de bomen het bos niet meer en zijn soms zelfs angstig wat het beslissings- en keuzeproces bemoeilijkt. Goede voorlichting is daarom belangrijker dan ooit. Hierin neem ik graag het voortouw met BeautyCollege.

BeautyCollege

Iedereen die behoefte heeft aan meer informatie over huidverjonging, botox en fillers kan mij tijdens dit unieke event het hemd van het lijf vragen. Om meer mensen eruit te kunnen laten zien zoals zij zich voelen, startte ik vorig jaar met de unieke opschaling van DermaClinic naar een kwaliteitsketen van cosmetische klinieken verspreid over het hele land. Als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG) ben ik daarnaast voorvechtster van kwaliteitsverbetering en erkenning van de cosmetische geneeskunde als medische discipline in Nederland.

Kom je ook?

BeautyCollege vindt plaats in Theater aan de Parade in Den Bosch, de stad waar wij sinds kort ook een kliniek hebben. Op dinsdag 8 oktober is er voor 230 gasten plaats om hier van 20.00 uur tot 22.00 uur bij te zijn. Ik zou het leuk vinden als je komt! Meld je hier aan voor het BeautyCollege.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche