Gedurende de zomer heeft iedereen het over een goede zonbescherming. Maar soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Wat heeft u nu echt nodig om goed beschermd te zijn? Goede producten beschermen tegen UVA én UVB straling van de zon. Vanzelfsprekend smeert u zichzelf om de twee uur in en probeert u direct zonlicht te vermijden door uit de zon te blijven en een hoed of pet te dragen. Maar dat lukt natuurlijk niet altijd en bovendien is indirect zonlicht ook schadelijk voor de huid.

DermaClinic adviseert de volgende zonbescherming:

ZO Skin Health
De perfecte basis voor het aanbrengen van make-up: Oclipse Sunscreen + primer SPF 30. De enige zonbescherming met natuurlijke melanine.
€ 59,95

Oclipse smart tone broad spectrum sunscreen SPF 50 is een product dat zorgt voor een egale teint. Het corrigeert en zorgt ervoor dat de pigmentaanmaak onder controle blijft. € 65,95

Oclipse Daily Sheer SPF 50 biedt een optimale bescherming, blijft goed zitten met transpireren, is niet vet, hydrateert en trekt snel in. Bovendien geeft dit product een mooie summer glow en is het 80 minuten waterproof. €64,95

In combinatie met: Daily Power Defense.
Vanwege de anti-oxidanten in dit product heeft u in combinatie met de Oclipse Sunscreen/ Smart Tone of  Daily Sheer tot 6 uur bescherming!
€ 161,-

De Oclipse Sun Spray SPF 50 is ideaal voor het lichaam.
118 ml voor € 59,95

ZO Medical
Oclipse-C SPF 50, minerale zonbescherming voor dagelijks gebruik die optimale bescherming geeft aan de gevoelig huid, die snel verbrandt of kampt met eczeem.
118 gr € 81,95
In combinatie met: Revitatrol.
Dit biedt de huid de noodzakelijke hydratatie en kalmering na het zonnebaden of als de huid geïrriteerd is. Rijke hydraterende bestanddelen vullen de lipiden weer aan, herstellen de huidbarriere en roodheid wordt verminderd. €103,50.

Colorescience: minerale make-up voor jong en oud, man en vrouw
Makkelijker kan het niet; zonbescherming geïntegreerd in de make-up. Colorescience is minerale make-up van het hoogste niveau. Bovendien geschikt voor mannen, vrouwen én kinderen. Colorescience geeft een heldere, egale huidtoon, een stralende uitstraling én directe UVA- en UVB- zonbescherming.
Colorescience Sunforgettable Brush SPF 30 / SPF 50 €54,50/63,95

Bescherming tegen de zon is het geheim dat uw huid jong en mooi houdt. Sunforgettable is gedurende de dag eenvoudig aan te brengen en kan ook steeds opnieuw worden aangebracht. Hierdoor blijft uw huid mooi en constant beschermd.

Oxygenetics: zuurstofdoorlatende foundation
De enige ademende én dekkende foundation die uw huid daadwerkelijk helpt te herstellen. Verhoogt de aanmaak van huidcellen, zuivert huidaandoeningen en laat de huid er fris en stralend uitzien. Deze foundation wordt vaak gebruikt na intenstieve behandelingen maar ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid acné of rosacea. UVA-A en UVA-B bescherming, met SPF-25.
€ 69,95

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche