DermaClinic heeft de merken Bocouture en Belotero toegevoegd aan haar injectables. Waarom? Simpel: DermaClinic gelooft in de toekomst van deze producten. Bocouture is het zuiverste botuline toxine in zijn soort en Belotero is een hyaluronzuurfiller die optimaal in de huid wordt opgenomen. Zo kunnen wij u in de toekomst ook de hoogste kwaliteit blijven garanderen. Farmaceut Merz Aesthetics investeert groots in wetenschappelijk onderzoek hiervoor.

 

Wat is Bocouture? Bocouture is een botuline toxine injectable. In de volksmond beter bekend als botox. Bocouture is de meest zuivere vorm van botuline toxine waardoor het lichaam hier geen resistentie voor kan opbouwen. Het is zeer effectief voor de behandeling van voorhoofdslijnen, fronslijnen en kraaienpootjes en alle gebruikelijke cosmetische behandelingen met botuline toxine. Lees meer over Bocouture.

Wat is Belotero? Belotero is een filler gebaseerd op hyaluronzuur. Het onderscheidt zich door zijn zuiverheid, cohesiviteit, elasticiteit en modelleerbaarheid. Wat zoveel zegt, dat het de filler is die het meest optimaal in de huid wordt opgenomen. Het geeft een subtiel, egaal en zacht resultaat, waarbij uw natuurlijke gezichtscontouren intact blijven. Lees meer over Belotero.

 

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche