Enkele jaren geleden heb ik een ernstig ongeluk gehad. Ik liep hierbij zware verwondingen op over de gehele breedte van mijn gezicht, vanaf het midden van mijn voorhoofd tot aan de onderkant van mijn neus.

Met spoed ben ik naar het ziekenhuis gebracht en zes keer geopereerd door een plastisch chirurg. Dit is naar tevredenheid uitgevoerd, maar deze specialist heeft vooral het ‘grove’ werk gedaan. Wat mij met name stoorde was de diepe holte in mijn gezicht ter hoogte van mijn rechterwenkbrauw, die zo goed als helemaal verdwenen was. Mijn zelfvertrouwen was hierdoor tot het nulpunt gedaald.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare cosmetische kliniek met goede recensies. Na veel en zorgvuldig speurwerk kwam ik bij DermaClinic terecht. De foto’s op hun website spraken me meteen aan.

Ik heb eerst een -kosteloos- adviesgesprek aangevraagd. Daarin werd heel duidelijk uitgelegd wat ze voor me konden betekenen en wat het plan van aanpak zou zijn. De manier waarop ik te woord ben gestaan was klantvriendelijk, persoonlijk en heeft me het vertrouwen gegeven om de behandeling aan te gaan. Je laat tenslotte niet zomaar aan je gezicht sleutelen.

Een gespecialiseerd arts van DermaClinic heeft met fillers twee holtes opgevuld, zodat mijn gezicht er weer uitziet als vanouds. Daarna werd via microblading (een techniek waar met kleine mesjes en pigment haartjes worden nagebootst) een wenkbrauw gecreëerd.

Ik ben heel erg dankbaar en blij met het resultaat. Mede dankzij DermaClinic heb ik mijn gezicht en zelfvertrouwen weer terug!

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: