Chris Verwoert (64 jaar) liet een bovenooglidcorrectie uitvoeren

‘Ik dacht al een poosje na over een bovenooglidcorrectie. Een familielid had het ook laten doen en ik vond het resultaat erg mooi. Maar pas toen ik echt hinder begon te ondervinden van mijn hangende oogleden ben ik me serieus gaan oriënteren. Ik kon niet meer ontspannen televisiekijken omdat mijn ogen zo zwaar voelden. Ook had ik regelmatig last van hoofdpijn. Ik ben gaan googlen op klinieken bij mij in de buurt en kwam onder andere uit bij DermaClinic Zwolle. De website zag er goed uit en toen ik belde, kon ik al snel terecht voor een intakegesprek.

Goede voorlichting   
In de kliniek werd ik vriendelijk welkom geheten en ontvangen met een kop koffie. Het intakegesprek was bij drs. Wolthuizen. Zij bevestigde dat ik een geschikte kandidaat was voor een bovenooglidcorrectie. Ze nam uitgebreid de tijd, vertelde me wat de behandeling inhield en wat me te wachten zou staan. Ik besloot vrijwel meteen na de intake dat ik de behandeling bij DermaClinic wilde laten uitvoeren dus ik heb direct een afspraak ingepland.

Niet eng 
Ik vond het uiteraard spannend toen het zover was, maar ik had vertrouwen in een goede afloop door de prettige begeleiding die ik tot dan toe gekregen had. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Dit zorgt ervoor dat je geen pijn voelt tijdens de ingreep. Toen de arts klaar was, kon ik even bijkomen en kreeg ik wat te drinken. Wanneer je je goed genoeg voelt, mag je naar huis. Je hoeft na een bovenooglidcorrectie dus niet in de kliniek te overnachten. Het herstel duurde ongeveer twee weken. Mijn ogen waren licht gezwollen, maar dat wist ik op voorhand. Ik heb flink gekoeld met icepacks, dat hielp.

Blij met eindresultaat
Inmiddels zijn we ruim drie maanden verder en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Ik heb geen vermoeide ogen en hoofdpijn meer! Achteraf gezien is de behandeling me ontzettend meegevallen. Ook de nazorg is goed: na een week zijn de hechtingen eruit gehaald en na drie maanden kreeg ik een eindcontrole en zijn er foto’s gemaakt. Mensen in mijn omgeving zien wel dat er iets veranderd is in mijn gezicht maar de ingreep is wel op een heel natuurlijke wijze uitgevoerd, zodat ik me nog helemaal mezelf voel. Complimenten aan DermaClinic. Als je nog een betrouwbare en professionele kliniek zoekt voor een bovenooglidcorrectie ben je hier aan het juiste adres.’

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: