Ria (59 jaar) liet een Lip and Eyelid Peel uitvoeren.

DermaClinic vindt dat iedereen recht heeft op dat speciale geluksgevoel. Dat als je in de spiegel kijkt je jezelf weer herkent en jezelf (weer) mooi vindt. En dat sluit perfect aan bij de wens waarmee Ria in onze kliniek in Utrecht kwam. Begin mei is zij begonnen aan haar huidverbeteringstraject door haar huid goed voor te bereiden met de medisch- cosmetische producten van C-ME Skincare. Twee maanden na het starten met C-ME volgde een Lip & Eyelid Fenol Peeling (60% fenol op de specifieke zones kin, onderoogleden en bovenlip en 30% fenol op de rest van het gelaat). Dat is een intensieve dieptepeeling die voor verbluffende resultaten zorgt op het gebied van huidverstrakking, het behandelen van diepe grove belijning en het tegengaan van de effecten van huidveroudering. Maar, niet alleen fysiek heeft de peeling voor een drastische verbetering gezorgd, ook mentaal is er voor Ria veel positief veranderd.

“Door de Deep Peel durf ik mij weer te tonen en zit ik een stuk beter in mijn vel. Ook ben ik erdoor gestopt met roken.”

Wat zijn jouw overwegingen geweest om voor een intensieve diepte peeling te kiezen?

Ik ben heel lang een roker geweest, waardoor de rokersrimpels rondom mijn mond naar mijn mening heel erg zichtbaar en diep waren geworden. Dit zal niet alleen door het roken zijn geweest, maar ook hoe genetisch gezien mijn gezicht verouderd. Alle keren dat ik in de spiegel keek dacht ik “oh, wat erg”. Als je dat elke keer denkt als je in de spiegel kijkt, dan heeft dat veel invloed op hoe je naar jezelf kijkt. Dit was dus voor mij de belangrijkste overweging om echt drastisch iets aan mijn huid te willen veranderen.

In het verleden ben ik ook behandeld met fillers, maar de jaren gaan voorbij en ik word dit jaar 60. Dan weet je dat huidveroudering alleen maar sneller gaat en ik bleef maar aan de gang met fillers. Toen ik dit in de coronatijd heb laten verwaarlozen, zag je dat mijn huid weer grove rimpels kreeg en het huidverouderingsproces gewoon weer doorging. Ik realiseerde me dat fillers toch niet iets voor mij was, aangezien je dit bij moet houden. Ik ben dan meer van de rigoureuze aanpak en ben toen bij deze Deep Peel uitgekomen.

Hoe heb je de behandeling ervaren?

De behandeling zelf vond ik goed te doen. De dag erna was wel heftig. Echter, ik was goed geïnformeerd en had ook een brief meegekregen waarin precies stond wat ik kon verwachten. Dat heeft mij erg geholpen, want de eerste dag slik je na de behandeling wel paracetamol, maar de pijn van de peeling is alsnog voelbaar. Dit blijft gelukkig maar één dag, daarna gaat het al direct beter. Ik had mij er volledig op ingesteld dat de intense bijwerkingen van de peeling 1 à 2 weken aanhouden. Daarna had ik nog wat last van een rode en dunne huid, maar ook dit trekt weer netjes weg.

Is het de investering waard geweest?

Ja, absoluut. Zeker door hoe ik mij nu voel. Als ik erbij stil sta, merk ik dat ik mij nu iedere dag weer durf te laten zien. Daardoor merk ik dat het mentaal ook veel met mij heeft gedaan. Er zijn ook regelmatig mensen die tegen mij zeggen “wat zie je er goed uit”, maar die niet weten dat ik de peeling heb gehad. Dat doet een mens natuurlijk goed en het is wat ik zelf ook vind en zie als ik in de spiegel kijk. Ik heb nog steeds wel wat rimpeltjes, maar zeker onder mijn ogen en rondom mijn mond is het heel flink verbeterd. Ook in combinatie met de C-ME Skincare producten is mijn uitstraling een stuk frisser en dat wordt ook gezien.

Je gaf aan dat het ook mentaal veel met je heeft gedaan. Kun je hier meer over vertellen?

Ik liep al een paar jaar met de gedachte dat ik wilde stoppen met roken, maar je bent verslaafd dus dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Pas na de behandeling ging echt die knop bij mij om en kon ik het niet meer maken tegenover mezelf om te blijven roken. De peeling is een investering die ik heb gedaan en door mijn leeftijd gaat de veroudering van de huid al sneller, maar door het roken vererger je dat alleen maar nog meer. Dat was echt het moment dat ik besloot: “En nú moet ik stoppen”. De behandeling die ik heb gehad is hierin wel echt mijn motivatie geweest. Zeker omdat ik het mooie resultaat natuurlijk zo lang mogelijk wil behouden. Daarnaast merk ik dat ik mij mentaal ook echt beter voel.

De C-ME Skincare producten vind ik erg fijn en gebruik ik nog steeds. In aanloop naar de peeling heb ik eerst 2 maanden alle producten uit de Pro Set gebruikt. Deze voorbereiding is ook echt wel nodig bij een peelings als deze. Alleen al van de producten zag ik echt al een mooie verbetering van mijn huid. Ik blijf het dus gebruiken, zodat ik het resultaat zo lang mogelijk kan behouden.

Zou je de Deep Peel aanraden aan mensen in je eigen omgeving?

Zeker! Ik heb ook al reacties van mijn vriendinnen gehad die aangaven dat ze nu ook zelf zien dat er iets is wat écht werkt tegen huidveroudering en voor huidverstrakking. Er is zoveel op de markt tegenwoordig, maar vaak geeft het niet het resultaat wat je zoekt. Deze peeling laat wel degelijk zien dat je huid drastisch verbeterd kan worden.

Ik vond de prijs van de behandeling in eerste instantie best flink. En daarna zag ik ook best een beetje op tegen de herstelperiode. Maar als ik er nu op terugkijk was het het allemaal dubbel en dwars waard.

Heb je door het ervaringsverhaal van Ria interesse gekregen in onze Lip & Eyelid Peeling? We nodigen je graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze cosmetische artsen om je van alle informatie te voorzien. Dit consult boek je hier.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Het gelaat

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: