‘In mijn pubertijd had ik geen huidproblemen. Die begonnen pas daarna, zo’n twee jaar geleden. Er doken overal puistjes op, die ik vervolgens niet met rust kon laten. Hierdoor werd het alleen maar erger.

In dezelfde periode ging ik naar DermaClinic om gesprongen bloedvaatjes in mijn gezicht te laten behandelen. Ik was hier terechtgekomen via Google. De prijs sprak me aan, evenals het feit dat er cosmetisch artsen werken en dat zij gecertificeerd zijn.

Voor mijn acne had ik inmiddels een crème gekregen van mijn huisarts. Maar na een paar weken gebruik was mijn huid hier juist slechter van geworden. De huidtherapeut bij DermaClinic schrok er zelfs van. Ik wilde het toch nog even aankijken. Ook een ander middel van de huisarts had niet het gewenste effect. Toen besloot ik om mijn acnehuid toe te vertrouwen aan de huidtherapeut van DermaClinic. Dat was de juiste beslissing. Samen hebben we gekeken naar de beste oplossing voor mijn huidprobleem. Er volgde een behandelplan op maat.

In mijn geval werd er gestart met medische peelings, verspreid over een aantal maanden. Mijn huid reageerde hier goed op, de actieve acne verdween. Daarna ben ik een paar keer behandeld met de dermapen, om de acnelittekens te vervagen en de algehele conditie van mijn huid te verbeteren. Ik vond dit niet pijnlijk, het is hoogstens een wat irritant gevoel.

Voorheen gebruikte ik allerlei producten door elkaar, omdat ik een best wanhopig was. Nu gebruik ik skincare van één merk: ZO Skin Health. Een reiniger, een scrub en een dagcrème met een tintje en hoge SPF. Ik heb ook een foundation van dit merk, maar die draag ik alleen tijdens speciale gelegenheden. Mijn huid is nu zo glad en egaal dat ik het niet meer nodig heb.

Door mijn huidprobleem zat ik een tijdlang minder goed in mijn vel. Nu voel ik me weer mooi en zelfverzekerd. Ik vond het ook leuk om te merken dat Julie, de huidtherapeut die mij heeft behandeld, zo was blij met het resultaat. Ze gunde mij echt een mooie huid. Bij DermaClinic zijn ze erg gemotiveerd om jou te helpen. Ik beveel deze kliniek dan ook van harte aan!’

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Het gelaat

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: