Karin (41) kreeg live injectables tijdens DermaClinic-event BeautyCollege in Utrecht

Op donderdagavond 28 november was het zover: Karin werd tijdens het event BeautyCollege in onze kliniek in Utrecht behandeld met injectables door cosmetisch arts dr. Anke Hoogers-Leufkens. Hier kun je lezen over Karins motivatie en verwachtingen.

‘Wat me vooral is bijgebleven van het event is hoe welkom ik me heb gevoeld. Het was echt heel leuk om mee te doe aan BeautyCollege. Natuurlijk is het best apart om behandeld te worden met een camera vlak boven je gezicht. Maar ik vond het vooral heel leuk om mijn ervaring te delen met het publiek in de kliniek. Hun positieve reactie na de behandeling was goud waard.

De week voor BeautyCollege heb ik een intake-sessie gehad bij Anke. We hebben mijn wensen besproken en zij heeft me geadviseerd wat het beste resultaat oplevert. Anke nam uitgebreid de tijd om uit te leggen wat ze wilde gaan doen. Ze heeft me toen al behandeld met botox, omdat dat wat langer de tijd nodig heeft om zichtbaar effect te krijgen. Daar zou je anders niets van zien tijdens het event. Ik heb botox tussen mijn wenkrauwen en in mijn kin gekregen om deze zones te ontspannen. Dat gaf me al meteen zo’n uitgeruste blik: prachtig!

Ik vertrouwde na de intake compleet op Anke en zei tegen haar: Doe wat nodig is voor het mooiste resultaat! De behandeling zelf was niet pijnlijk of onprettig. Anke legde uit wat ze aan het doen was en was heel zachtaardig. Er was een klein plekje wat gevoeliger maar 95 procent van de behandeling was niet pijnlijk. De behandeling vond plaats in een aparte behandelkamer. In de ontvangstruimte stond een groot scherm waarop de aanwezigen live mee konden kijken. En wij konden de reacties en vragen uit de zaal horen.

Anke heeft de frons tussen mijn wenkrauwen verzacht met botox, boven mijn wenkbrauwen, op mijn jukbeenderen en bij mijn neusplooien wat filler toegevoegd en mijn kin ontspannen met botox. Het resultaat is aan de ene kant heel subtiel en aan de andere kant zie ik er echt jonger uit. Mijn eerste reactie na de behandeling was: ‘Wat apart om te zien! Ik heb weer een kaaklijn.’

Mijn familie zag in eerste instantie niet eens dat ik behandeld was. Toen ik ze de voor- en na-foto’s liet zien, vonden ze het toch een wereld van verschil. Maar omdat ik het nog echt ben en mijn mimiek niet verdwenen is, is het tegelijkertijd een subtiele verandering. Dat is echt het talent van de cosmetisch arts, om zo verfijnd en doeltreffend te werken. Het resultaat is precies wat ik wilde: een frissere, jeugdiger uitstraling. Ik ben er echt heel blij mee en voel me zelfverzekerder.’

Wil je de behandeling van een eerder BeautyCollege bekijken? Check op onze Instagram-pagina de stories die zijn opgeslagen in hoogtepunt/highlight ‘BeautyCollege’.

 

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: