Aletta (47) kreeg een liquid facelift

‘Ik leid een druk leven, werk ontzettend veel, en dit had z’n weerslag op mijn huid. In de spiegel zag ik de tekenen van veroudering: vooral de lijnen rondom mijn mond en wangen werden steeds dieper. Ook was mijn huid doffer en slapper geworden. Mijn uiterlijk paste niet meer bij hoe ik mij voelde.

DermaClinic kende ik via vriendinnen, die hadden goede ervaringen met deze kliniek. Ik besloot een afspraak te maken. Toch ging er nog best wat bedenktijd aan vooraf: zo’n anderhalf tot twee jaar.

Ik had een intake bij Daria Voropai, een heel kundige cosmetisch arts bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Zij adviseerde me om de groeven in mijn gezicht en het volumeverlies te behandelen met fillers. Het resultaat: een natuurlijke, zachte en frisse uitstraling. Dat sprak me meteen aan, ik wilde er namelijk wel uit blijven zien als mezelf.

De procedure is me ontzettend meegevallen. Via kleine prikjes zijn verschillende delen van mijn gezicht behandeld. Ik voelde hier amper iets van en na ongeveer een uur was ik klaar. Ik vind het fijn dat ze bij DermaClinic echt de tijd voor je nemen.

Het leuke aan fillers is dat je meteen effect ziet. Niet alleen ik, maar ook mijn omgeving, die ik overigens niet op de hoogte had gesteld. Ik kreeg en krijg reacties als ‘Het gaat goed met je, of niet?’ en ‘Wat heb je mooie volle wangen!’. Ik ben weer happy als ik in de spiegel kijk.’

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: