De uit Amerika afkomstige Audrey Wijnberg (64) is al ’n paar jaar vaste klant bij DermaClinic. “Ik hou van hun professionele werkwijze. Je koopt er geen gebakken lucht. What you see is what you get!”

‘Als lerares Engels sta ik veel voor de klas en geef ik daarnaast privéles. Mede door mijn representatieve functie vind ik het heel belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ik houd van mooie kleding en zorg goed voor mijn ‘lijf en leden’. Om daarbij de natuur af en toe een handje te helpen vind ik prima. Mijn ouders waren beiden nogal ijdel en mijn broer is plastisch chirurg geworden, dus bij ons in de familie is het sowieso geen big deal om met je uiterlijk bezig te zijn. Ook in een wereldstad als New York, waar ik zeventwintig jaar lang heb gewoond, is het de normaalste zaak van de wereld om hier en daar wat ‘kunstgrepen’ uit te laten voeren teneinde je looks te verbeteren. Daar doet niemand moeilijk over. Hier in Nederland ligt dat toch nog wat anders, alhoewel daar langzaam meer verandering in komt.

Omdat ik genetisch belast ben met zware oogleden en tevens wallen had die me een oudere en sombere uitdrukking gaven, liet ik ongeveer twintig jaar geleden een ooglidcorrectie uitvoeren. Het was even een weekje afzien, maar het resultaat was fantastisch! Ik had maar van één ding spijt, namelijk dat ik het niet veel eerder had gedaan. Mijn vader heeft het uiteindelijk zelfs nog op zijn vijfenzeventigste laten doen. Daarna kon hij weer met een open en meer ontspannen blik de wereld in kijken. Pure winst! Sinds een paar jaar heb ik mijn huid alleen nog maar in ‘beheer’ bij DermaClinic. Als ras-echte Amerikaanse ben ik zeer gevoelig voor hun professionele aanpak. Ik vind het een goede zaak dat ze intake gesprekken voeren en altijd foto’s van vóór en na de behandeling nemen. Als ik dan weer ‘es terugkijk naar foto’s van ervoor ben ik iedere keer weer verrast door de duidelijke verbetering.

Bij DermaClinic werkt men met de huidverjongingsproducten van dr. Obagi en de beste fillers. Huidverbetering staat bij hen op de eerste plaats, want dat is nu eenmaal de basis. Alles wat je daarna onderneemt heeft dan ook een veel beter effect. Toen ik de producten van Obagi net begon te gebruiken, was het wel even doorbijten. Door de verschillende werkzame bestanddelen ging ik door periodes waarin mijn huid behoorlijk schilferde. Ik heb gelukkig een gezonde en sterke huid van mezelf en die is er alleen maar op vooruit gegaan. Zo had ik enorm veel last van die ontsierende ouderdomsvlekken en deze zijn allemaal verdwenen!

Naast een harde werker ben ik ook een echt Bourgondiër! Ik ben dol op lekker eten én drinken en houd van koken. Ik leef zo bewust mogelijk, eet veel biologische producten en zorg ervoor dat ik in mijn maat achtendertig blijf passen. Verder golf ik regelmatig, waarbij ik mijn huid altijd goed bescherm met minimaal factor dertig. Uitgebreid in de zon liggen doe ik al lang niet meer. Ik ben heel blij dat ik in een tijd leef waarin het mogelijk is om er tot op latere leeftijd tóch jonger uit te zien. Het feit dat men mij vaak jonger schat heeft er helaas niet voor kunnen zorgen dat ik binnenkort toch moet stoppen met mijn werk op de lagere school. Want dan word ik vijfenzestig en gooien ze me er zonder pardon uit. Ik vind het onbegrijpelijk hoe dat hier gaat! Dat maakt me echt boos. Gelukkig kan ik wel op de middelbare privé school blijven. Een mens is immers geen getal en ik voel me nog veel te jong om met werken te stoppen!’

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: