Ellen Boelens hakte vorig jaar de knoop door toen ze besloot om haar huid een grondige opknapbeurt te geven. De producten van Obagi, aangevuld met fillers, zorgden voor een verbluffend resultaat. “Ik heb mijn gezicht weer terug gekregen.”

“Als psycholoog, yoga-docent en mindfullness trainer werk ik met het body and mind principe in de wetenschap dat deze twee onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn. Ik zorg daarom altijd voor beide zo goed als ik kan. Vanuit spiritueel opzicht wordt vaak gemeend dat je maar moet accepteren dat je ouder wordt en dat gezonde voeding, een juiste levensstijl en het gebruik van natuurlijke producten genoeg moet zijn. Daar ben ik het voor het grootste deel geheel mee eens, maar ik ben wel van mening dat ik qua huidverzorging de natuur best een extra ‘zetje’ mag geven. Door een drastisch dieet was er helaas ook het nodige vet uit mijn gezicht verdwenen, waardoor mijn gezicht letterlijk was gaan hangen. En omdat onze zoon een chronische stofwisselingsziekte heeft en lang ook ’s nachts behandeld moest worden, waren er jarenlang veel gebroken nachten. Ook dit heeft zijn sporen achter gelaten. Wanneer ik in de spiegel keek herkende ik mezelf niet meer. Het voelde alsof ik mijn gezicht was kwijt geraakt.”

“Ik accepteer het feit dat ik ouder word volledig en vind het zelfs mooi en prettig om te zien hoe ik me als mens ontwikkel en te voelen hoe mijn ervaring en wijsheid steeds meer groeien. Dat vind ik ook de schoonheid van het ouder worden. Een ouder gezicht en lichaam hebben altijd een verhaal. Maar het lijkt tegenwoordig alleen steeds meer alsof ‘oud zijn’ not done is. Bijna alsof het een soort van ziekte geworden is die je te allen tijde moet zien te voorkomen. Dat vind ik echt een treurige ontwikkeling. Het is toch prachtig als je überhaupt ouder mág worden!? De paradox is dat we van alles doen om gezond te blijven want we willen zo graag oud worden, maar als we dat vervolgens niet willen zijn…Tja, dan heb je wel een probleem! De tijd tikt nu eenmaal genadeloos door en daar zullen we nooit aan kunnen ontkomen. Het goede nieuws is daarom dat we er nu wél voor kunnen kiezen om de natuur een handje te helpen.”

“Er is tegenwoordig zoveel mogelijk. De technieken worden alleen maar beter. Waarom zou ik daar dan geen gebruik van maken? Mits ik mezelf maar geen geweld aan doe en het werk alleen aan specialisten over laat. Je hoort immers ook veel ellende van mensen die voor hun leven getekend zijn door verkeerd uitgevoerde behandelingen. Het gaat tenslotte wel om mijn lijf en daar ben ik zuinig op. Mijn streven is niet om er uit te gaan zien als een dertigjarige, maar gewoon als mezelf. Alleen een wat frissere en vrolijkere versie. Of zoals de Engelsen dat altijd mooi zeggen: grow old gacefully.

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop ik ben behandeld. De artsen dachten met me mee en keken écht naar de persoon die ik ben en wat bij mijn gezicht paste. Zo bleef het allemaal heel natuurlijk. Het resultaat is er ook naar! Ik krijg veel complimenten van iedereen en men vindt dat ik er zo goed uitzie… Alsof ik geheel uitgerust van vakantie kom. Het voelt goed als ik nu naar mezelf kijk. Mijn buitenkant is tenslotte een afspiegeling van mijn binnenkant en dat klopt nu veel beter. Ik ben er echt een blijer mens door geworden en dat vind ik het allerbelangrijkste!”

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: