Linda (69 jaar) komt sinds vijf jaar jaarlijks bij DermaClinic voor botox- en fillerbehandeling om de rimpels rondom haar ogen en mond te verzachten.

‘Ik hoef niet jonger te lijken, maar wil er wel uitzien als de beste versie van mezelf’

‘Ik wilde er op mijn best uitzien toen mijn dochter ging trouwen. Haar huwelijk heeft mij het zetje gegeven om me serieus te verdiepen in cosmetische behandelingen om de tekenen van veroudering in mijn gezicht wat te verzachten. Ik speelde al een tijdje met de gedachte maar vond het ook wel spannend. Het is toch je gezicht waar je iets aan laat doen. Toen las ik over DermaClinic. De mogelijkheid van een vrijblijvende intake met een cosmetisch arts en hun vestiging in mijn woonplaats Groningen, trokken mij over de streep om contact met hen op te nemen.

Gezicht in goede handen

Omdat het allemaal nieuw voor me was, had ik veel vragen en die wilde ik het liefst stellen aan de arts die mij zou behandelen. Tijdens de intake gaf dr. Catharina Meijer mij daar alle ruimte voor. Ze stelde me meteen op mijn gemak en het was een heel prettig en gelijkwaardig gesprek. Ook stelde zij veel open vragen, peilde goed mijn wensen en verwachtingen. Om vervolgens heel helder te zijn over de mogelijkheden en een realistisch beeld te schetsen van het resultaat na de behandeling. Na de intake was ik definitief om, ik wist zeker dat mijn gezicht bij haar in goede handen was. En omdat ik de behandeling in mijn woonplaats kon laten uitvoeren, zou ik na afloop lekker snel thuis zijn. Zo luxe dat een kwaliteitsketen als DermaClinic gewoon bij mij om de hoek zit!

Ben je op vakantie geweest?

Die intake is inmiddels alweer vijf jaar terug en ik ben nog ieder dag blij dat ik de stap heb genomen. Ik heb met een lichte botoxbehandeling de rimpels bij mijn ogen laten verzachten. Het resultaat van de behandeling was precies wat ik hoopte, ik had meteen een frisse uitstraling. De hoeveelheid complimenten op het huwelijk van mijn dochter bevestigde dit. Zoveel mensen die zeiden: ‘Wat zie je er goed uit! Ben je op vakantie geweest?’ En dat is sindsdien onveranderd gebleven.

Boost voor mijn zelfvertrouwen

Eens in de negen tot twaalf maanden kom ik bij DermaClinic voor een botox- en fillerbehandeling rond mijn ogen en mond. Zelfs mijn dochter -die zelf schoonheidsspecialiste is- ziet niet precies wat ik heb laten doen maar is wel onder de indruk van het resultaat na de behandelingen. En ook mijn man heeft geen idee, maar is blij met hoe ik eruit zie. Het belangrijkst vind ik dat ik eruit zie zoals ik wil en hoe ik me voel. Of zoals ze in mijn geboorteland Amerika zeggen: Be the best you can be! Dat geeft je zelfvertrouwen en gevoel echt een boost. Dat gun ik iedereen.

Thuisgevoel, professionaliteit en kwaliteit

Ik raad mensen die zich -net als ik destijds- storen aan bepaalde tekenen van het ouder worden dan ook aan om er iets aan te laten doen. Voor henzelf, omdat ze het waard zijn. Kleine ingrepen kunnen al het verschil maken. Maar kies niet voor de eerste de beste kliniek of een goedkope aanbieding. Laat je vooraf uitgebreid voorlichten en alleen door de beste, gediplomeerde deskundigen behandelen. Het mag duidelijk zijn ik DermaClinic daar onder schaar en ik hen iedereen vol vertrouwen aanraad. Omdat ik daar iedere keer weer het thuisgevoel, de professionaliteit en bovenal de constante kwaliteit ervaar.’

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: