Wendy (49) kreeg live injectables tijdens DermaClinic-event BeautyCollege afgelopen oktober.

Wil je net als Wendy een gratis gezichtsanalyse + advies door één van onze cosmetisch artsen? Wij hebben een BeautyCollege Actie lopen, klik hier wat we voor jou kunnen betekenen.

‘Volgend jaar word ik vijftig, maar mijn gevoelsleeftijd is begin veertig. Zo wil ik er dus ook graag uitzien als ik in de spiegel kijk. Ik hoef niet een evenbeeld te worden van mijn nichtje van in de twintig. Nee, ik ga voor een natuurlijk en fris resultaat. Even die scherpe trekken verzachten.

Als je me tien jaar geleden had gezegd dat ik injectables zou nemen, had ik je vierkant uitgelachen. Ouder worden heeft toch z’n mooie kanten? En dat vind ik nog steeds. Maar sinds een tijdje spookte het toch steeds vaker door mijn hoofd: zal ik..?

Eigenlijk ben ik heel tevreden met mezelf, alleen stoor ik me vooral aan de fronsrimpel in mijn voorhoofd. Die maakt me heel bewust van mezelf. Als ik in gesprek ben met anderen kom ik automatisch in mijn ‘denkmodus’, dan weet ik dat die rimpel zichtbaar is en me een boze uitdrukking geeft. Ik vind het vervelend dat mensen hun blik daarop focussen.

Enerzijds denk je: die rimpels, dit gezicht, het hoort bij mij. Anderzijds: als je zo eenvoudig en op een veilige manier iets kan veranderen zodat je net wat frisser en fitter oogt, waarom zou je dat dan niet doen? Maar het is en blijft spannend. Ik voel toch een drempel, ook door de vele excessen die je ziet in de media.

Een kennis bracht mij op het spoor van DermaClinic. Na eigen research, zoals een kijkje op de website en een gesprek met één van hun professionals, kreeg ik een goed gevoel bij deze kliniek. En dat vertrouwen is nodig, want het gaat wel om mijn gezicht.

Het is wel een proces geweest hoor. Volgens mij gaat er bij veel mensen een lange periode van wikken en wegen aan vooraf. En terecht, want ondanks dat je nu ook al in je lunchpauze voor een prikje botox naar een cosmetische kliniek kan, vind ik het een grote beslissing die je goed moet overdenken.

Volgende week gaat het gebeuren: dan ga ik tijdens het event BeautyCollege van DermaClinic ‘live’ voor een zaal met mensen injectables geïnjecteerd krijgen. Waarom ik hier graag aan meewerk? Ik wil aan anderen laten zien hoe het in z’n werk gaat. En ik ben nog onervaren op het gebied van botox en fillers, dus je krijgt mijn pure, eerlijke reactie te zien.

Voor mij is de behandeling geslaagd als men niet onmiddellijk ziet dat ik iets heb laten doen, maar dat ze me er stralend uit vinden zien. Maar bovenal: dat ik zelf blij word als ik in de spiegel kijk. Ik maak er overigens geen geheim van dat ik iets ga laten doen aan mijn uiterlijk. Dat is ook onmogelijk omdat ik natuurlijk te zien ben tijdens het BeautyCollege. Ik heb mijn collega’s ook ingelicht. Die begonnen meteen over Marijke Helwegen en die reactie bevestigde mijn keuze om dit te doen: ik wil het bewijs zijn dat het effect van injectables ook anders, natuurlijker kan.

Nu ik de knoop heb doorgehakt, overheerst bij mij het enthousiasme. Kom maar op! Wat er precies aan mijn gezicht gaat gebeuren, houd ik nog even voor mezelf. Dat kunnen jullie zien tijdens het BeautyCollege op 8 oktober in Den Bosch.’

Inmiddels heb ik m’n behandeling achter de rug. Bekijk het filmpje om te zien wat de behandeling mij gebracht heeft.

 

 

 

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: