Karin (41 jaar) krijgt live injectables tijdens BeautyCollege Utrecht.

Karin wordt tijdens BeautyCollege Utrecht op 28 november behandeld door dr. Anke Hoogers-Leufkens, cosmetisch arts van DermaClinic. Ze heeft nog nooit eerder een behandeling met injectables gehad. We spraken haar over wat ze verwacht en waarom ze nu de stap zet om zich met injectables te laten behandelen. ‘Ik ben een positief persoon. Maar sinds een tijdje laat mijn gezicht iets anders zien. Ik vind dat ik er moe en soms boos uitzie. Dat past niet bij hoe ik me voel.’

‘Ik wilde al langer botox om de frons tussen mijn wenkbrauwen te verzachten. Als ik ingespannen bezig ben, zie ik er boos uit. Daarnaast geeft die frons mij hoofdpijnklachten. Toch vond ik het lange tijd eng om de stap te zetten naar een behandeling. Je ziet zo vaak van die nephoofden, dat wil ik absoluut niet. Het is niet mijn doel om er tien jaar jonger uit te zien.

Toen het me onlangs opviel dat mijn zus er zo lekker uitgerust uitzag, vertelde ze dat ze botox had laten doen bij DermaClinic. Toen was ik overtuigd. Je kunt je dus met injectables laten behandelen en een natuurlijk resultaat behalen. Als je maar naar de juiste kliniek gaat.

Mijn kinderen van 14, 17 en 18 jaar moesten in eerste instantie wel lachen toen ik vertelde wat ik ging laten doen. Ook mijn man was een beetje huiverig: ‘Als je er maar niet anders uit gaat zien,’ was zijn eerste reactie. Maar nu ze hebben gezien hoe mijn zus eruitziet, zijn ze gerustgesteld. En vinden ze het juist positief dat ik aandacht aan mijn uiterlijk besteed.

Mijn huid ben ik al aan het verbeteren sinds ik behandeld word door de huidtherapeut van DermaClinic. Ik ben vroeger nooit zo zuinig geweest op mijn huid, heb bijvoorbeeld niet altijd zonnebescherming gebruikt. Daarnaast heb ik last van rosacea. Ik weet door mijn huidtherapeut dat ik met goede skincare producten mijn uitstraling al flink kan verbeteren. De behandeling tijdens BeautyCollege is de volgende stap.

Tijdens het intakegesprek met dr. Anke Hoogers-Leufkens heeft ze me laten zien hoe ik er uitgeruster en frisser uit kan zien. Ze gaat een combinatie van botox en fillers gebruiken om enerzijds wat delen van mijn gezicht te ontspannen, zoals mijn frons, en anderzijds om wat volume te geven aan bijvoorbeeld mijn jukbeenderen.

Ik vind het leuk om tijdens BeautyCollege Utrecht te laten zien dat een behandeling met injectables niet eng of pijnlijk is. Ik ben niet bang voor naalden, dat scheelt. Maar vooral hoop ik dat het resultaat van mijn behandeling heel natuurlijk is. Dat mensen vinden dat ik er zachter en uitgeruster uitzie.’

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: