‘Recentelijk heb ik een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren bij DermaClinic. Zowel de operatie zelf als het herstel zijn me 100% meegevallen. Ik heb voor een bovenooglidcorrectie gekozen omdat ik steeds meer last kreeg van mijn hangende oogleden. Vooral bij het lezen en tv-kijken voelden mijn ogen heel zwaar.

Uitgebreide intake
Ik was al bekend met DermaClinic, ik gebruik hun medische productlijn van Obagi in mijn zaak (ISIS, instituut voor huidverbetering). Ik hoefde dus niet naar klinieken te zoeken op internet. Tijdens een intakegesprek heeft dr. Mariëtta Veldman de verschillende mogelijkheden met mij besproken: een operatie of een plasmage. Dat laatste is een niet-chirurgische behandeling. Er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. De conclusie was dat een operatie het mooiste en meest effectieve effect zou geven.

Gerustgesteld gevoel
Ik ben erg goed voorgelicht tijdens het intakegesprek. Er is mij precies verteld wat er ging gebeuren. Hierdoor ging ik met een gerustgesteld gevoel naar huis. Dat is zo belangrijk, zeker omdat de verhalen waarbij het niet goed gaat je bijblijven. Zo ken ik iemand die haar ogen niet meer dicht kreeg na een bovenooglidcorrectie.

Geen nummertje
De ingreep is vlekkeloos verlopen. Het ging sneller dan ik had verwacht, hoogstens een half uur, het aftekenen niet inbegrepen. Van de verdovingsinjecties heb ik niets gevoeld. Als je dat zelf wilt, wordt iedere stap aangekondigd. Ook heel prettig: ik voelde me geen nummertje. Na de ingreep word je na een tijdje rustig rechtop gezet, krijg je iets te drinken en chocola. Ik kreeg coolpacks mee, die moet je de eerste dag op je ogen leggen om het herstel te bevorderen. De eerste dagen waren mijn ogen nog wat rood en opgezet, maar al na een week was er vrijwel niets meer te zien.

Veel complimentjes
Mijn ‘Droopy eyes’ zijn weg en ik heb al veel complimentjes gehad. Niet: ‘Heb je je ogen laten doen?’, nee: ‘Wat zie je er goed uit!’ Precies wat ik wilde, dus het resultaat sluit perfect aan op mijn verwachtingen. Of ik nog andere dingen wil laten doen? Dat staat niet op de planning, eerst wil ik hiervan genieten. Maar mocht het zover komen dan ga ik zeker terug naar DermaClinic.’

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: