‘Ik teken altijd een lijntje boven mijn ogen, op mijn bovenste wimperrand. Maar dit begon de laatste tijd na een uur al te ‘stempelen’, oftewel: de make-up liet een afdruk achter op mijn ooglid. Daar stoorde ik me aan.

Ik plande een intake in bij een cosmetisch arts hier in de omgeving. Dat was geen prettig gesprek. Ik wilde alleen advies over een bovenooglidcorrectie, maar hij drong mij bijna een wenkbrauwlift op. Toen ik ook nog van een vriendin hoorde dat deze arts op de zwarte lijst staat, wist ik dat ik verder moest zoeken naar een betrouwbare en veilige kliniek.

Twee goede klanten van mij -ik heb een lingeriezaak- raadden mij DermaClinic aan. Ik bekeek de website en die vond ik er goed uitzien. Ik besloot een intake in te plannen en nam één van mijn klanten met me mee. Het consult met cosmetisch arts Roos Wolthuizen verliep heel prettig en gemoedelijk. Ze legde de procedure goed uit. Hierna was ik ervan overtuigd dat ik de ingreep bij DermaClinic wilde laten uitvoeren.

Na een aantal maanden was het zover (het duurde even, omdat ik iemand moest vinden die mij een week kon waarnemen in mijn winkel). Ik had ondertussen naar video’s gekeken van bovenooglidcorrecties op YouTube. Mijn dochter ging met mij mee ter ondersteuning en om mij terug naar huis te rijden na de ingreep. Eerst tekende de cosmetisch arts mijn ogen af, daarna werd het gebied rond mijn ogen middels een aantal prikjes verdoofd. De eerste twee waren wat venijnig, maar van de rest heb ik niets gevoeld. De ingreep zelf was ook pijnloos. Al met al duurde de behandeling ongeveer drie kwartier.

Ik had me de hele tijd grootgehouden, maar toen ik rechtop ging zitten en mijn dochter binnenkwam, schoot ik vol. Het had toch wel indruk gemaakt. Nadat ik weer tot mezelf was gekomen met een glaasje water reden we naar huis. Ik had van dokter Wolthuizen een dubbele set ice packs meegekregen om mijn ogen te koelen. Het verdooft en zorgt dat de oogleden minder zwellen.

De eerste dagen heb ik rustig aan gedaan. Je moet echt niet te veel willen. Na een paar dagen ging ik een wandelingetje maken met een bril op en na twee weken voelde ik me weer de oude. Mijn littekens waren toen ook bijna helemaal genezen. Ik ben nog twee keer op nacontrole geweest bij DermaClinic. Ik ben heel tevreden over het resultaat en over de manier waarop ik geholpen ben. Mijn doel is bereikt: mijn eyeliner blijft weer de hele dag op zijn plek!’

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Rimpels

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: