Anoniem, man, 41 jaar, laat zijn acnelittekens behandelen met een combinatie van de Dermapen en fractional laser

‘Van mijn 14e tot mijn 19e heb ik last gehad van zware acne. Dit heeft helaas sporen nagelaten op mijn huid: op mijn wangen zijn littekens zichtbaar en de huidstructuur is zeer onregelmatig.

Confronterend licht   
Ik heb wel eens littekencrème gebruikt. Dit haalde helaas niets uit. Al heel lang had ik de wens om het wat grondiger aan te pakken. Mijn huid heeft namelijk altijd een negatieve impact gehad op mijn zelfvertrouwen. Als je een leuke avond hebt in de kroeg en even naar het toilet gaat, word je er in het felle licht van de TL-buis toch weer mee geconfronteerd. Ik heb ook het gevoel dat mijn huid er door de littekens ouder uitziet dan nodig.

Frisse start 
Vorig jaar ben ik gescheiden. Toen ik nog in mijn relatie zat, vond ik het niet gepast om veel geld uit te geven aan mezelf. Maar nu wil ik binnenkort gaan daten; een goed moment om me serieus te verdiepen in een behandeling van mijn acnelittekens. Ik ben niet bang dat men het ijdel vindt, een kras op je auto laat je toch ook wegwerken?

Professioneel advies 
Ik plande een intake bij DermaClinic in Utrecht. Het is een mooie locatie, schoon en licht. De huidtherapeut gaf mij professioneel en helder advies: er werd mij verteld dat behandeling met de Dermapen, in combinatie met de fractional laser, de beste resultaten zou opleveren.

Huid voorbereiden
Voordat we hier echter mee kunnen starten, moet ik zes tot acht weken mijn huid voorbereiden met verschillende producten. Hierdoor zal de huid beter herstellen/genezen. Ook wordt de celdeling gestimuleerd. Het is best een uitgebreid protocol, ik besteed normaal gesproken niet zo veel tijd aan huidverzorging. Daarom heb ik alle producten met een stift ‘gemerkt’ zodat ik weet wanneer ik wat moet gebruiken.

Goed doel  
Mijn huid begint al te vervellen. Het brandt wel als ik de producten gebruik; dat betekent dat ze hun werk doen. Maar het went en het is voor het goede doel. De winter is trouwens een geschikte periode om deze behandeling te ondergaan omdat er minder zonuren zijn. De huid wordt door het gebruik van de producten namelijk erg gevoelig. Al bevat het protocol ook een crème met een hoge SPF. Ik kijk uit naar het uiteindelijke resultaat!’

Graag nemen we je mee tijdens dit proces. Hieronder zijn vóórfoto’s te zien van de huid van de cliënt. We geven ook een update vlak nadat hij is behandeld met de Dermapen en de fractional laser en van het eindresultaat.

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: