Kimberley (37 jaar) onderging de 3-steps stimulation peel

‘Al jaren heb ik last van pigmentvlekken in mijn gezicht. In de winter verdwijnen ze grotendeels maar in de zomer worden ze door de zon weer geactiveerd, hoe goed ik ook smeer. Omdat ik me er steeds meer aan begon te storen, besloot ik advies in te winnen bij DermaClinic. De 3-steps stimulation peel van ZO Skin Health bleek het meest geschikt voor mij. Deze peeling pakt niet alleen pigmentvlekken aan, maar zou ook de huidstructuur verbeteren. Dat leek me wel wat, aangezien ik ook wat fijne lijntjes heb.

Tijdens het intakegesprek legde de huidtherapeut van DermaClinic duidelijk uit wat ik kon verwachten. Vanaf zes weken van tevoren begint de behandeling eigenlijk al: dan ga je je huid voorbereiden met de verzorgingsproducten van ZO Skin Health. De peeling zelf duurt ongeveer een half uur. In vlot tempo wordt de eerste laag met werkzame stoffen aangebracht. Dit brandt wel een beetje, maar het is te doen. Deze laag bestaat uit een mix van hooggeconcentreerde zuren. Hierna ontstaat er een poederachtige witte waas op het gezicht.

Hierna volgt de tweede stap: het aanbrengen van retinol die de huid stimuleert en de huidstructuur verbetert. De derde en laatste stap is het aanbrengen van de hydrating creme; die werkt hydraterend en kalmerend. Zowel de retinol als de crème krijg je mee naar huis, omdat je nog even door moet gaan met het gebruik van deze producten.

Omdat de 3-steps stimulation peel zo’n diepgaande werking heeft, wordt de huid rood en schilferig. Dat heb ik geweten: de vellen hingen er bij! Dit duurt ongeveer een week; houd hier dus rekening mee bij het plannen van je afspraak. Maar dit ongemak is het wat mij betreft helemaal waard: er kwam een nieuwe huid tevoorschijn die qua structuur jaren jonger leek. Ook mijn pigmentvlekken zijn een stuk minder geworden. Het is trouwens erg belangrijk om de eerste zes weken na de behandeling de zon te vermijden. Draag voor de zekerheid een pet of hoedje en smeer je in met een zonnebrandcrème met minimaal SPF30.

Ik ben ontzettend enthousiast over de behandeling. Bekijk hieronder de voor- en nafoto’s om zelf het effect te zien!

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de 3-steps stimulation peel voor jouw huid? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: