Kimberley (40) kampt sinds haar zwangerschap met hyperpigmentatie in haar gelaat. Elk voorjaar vlamt deze pigmentatie steeds wat meer op en afgelopen zomer heeft ze de keuze gemaakt om onderzoek te doen naar wat er hierin mogelijk is. Haar zoektocht is gevallen op de Pixel Peel bij DermaClinic. Lees hier haar ervaringsverhaal over deze populaire behandeling! 

Met welke wens wilde je graag bij DermaClinic behandeld worden? 

Ik heb sinds mijn tweede zwangerschap (12 jaar geleden) last van hyperpigmentatie in mijn gezicht. Dit zit bij mij voornamelijk op mijn wangen, op mijn kin en voorhoofd. Vooral in de zomer vlamt dit erg op. Ik kan doen wat ik wil, petjes dragen, smeren, smeren, smeren en uit de zon blijven, maar elk voorjaar/zomer wordt het iets erger. Na afgelopen zomer was ik zo klaar met de “vlekken” in mijn gezicht dat ik rond heb gekeken wat mogelijk is om de pigmentatie te verminderen of helemaal te laten verdwijnen. Gewoon weer een rustige egale uitstraling, dat was wat ik graag wilde.

Waarom is daarbij de keuze gevallen op de Pixel Peel?

Na mijn online en offline zoektocht was mijn keuze op de Pixel Peel gevallen. Bij de Pixel Peel wordt je eerst behandeld met de Dermapen en daarna wordt een TCA-peeling aangebracht. Door de Dermapen kan je dieper peelen, wat bij mijn pigmentatie een must is om mooi resultaat te krijgen. Voordat ik deze keuze had gemaakt, had ik zeker ook naar andere peelings gekeken. In overleg met mijn huidtherapeut kwamen we samen tot de conclusie dat dit de beste keuze was voor mijn huidklacht. 

 Hoe heb je het consult met huidtherapeut Suzanne ervaren? Was er ruimte om al je vragen te stellen, was de gegeven informatie voldoende, was alles duidelijk, etc.?

Suzanne is dan ook echt een topper. Een hele fijne huidtherapeut die weet waar ze over praat. Ze denkt met je mee. Niet alleen in de klacht, maar ook in je portemonnee. Ze kijkt echt samen met jou wat er mogelijk is en waar nodig bouwt ze een stappenplan zodat je de kosten kunt spreiden met als einddoel het beste resultaat. Daarnaast is de sfeer altijd fijn en door haar positiviteit zijn zelfs vervelende behandelingen goed te doen. 

Hoe heb je de behandeling ervaren?

Ik vind persoonlijk de Dermapen een draak van een apparaat. De hele kleine naaldjes bewegen pijlsnel op en neer om minuscule kanaaltjes te maken in je huid. Je weet dat het een must is en prachtig resultaat levert, maar ondertussen tel je de seconden af totdat het klaar is. Ook kan ik niet goed tegen harde geluiden en de Dermapen maakt redelijk wat geluid. Daarna volgt de
TCA-peeling, deze was goed te doen. Het is dan ook een Pain Controll peeling zoals ze dat noemen. Op het moment dat de vloeistof jouw huid raakt worden de verdovingsstofjes die in de peeling zitten geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat de peeling goed te doen is. De down time is vervelend, maar ook goed te doen. Een tip: plan de behandeling net voor het weekend en zorg ervoor dat je vanaf dag drie t/m vijf lekker binnen kan blijven. De vellen zijn dan namelijk goed zichtbaar. 

Ben je blij met het eindresultaat?

Het eindresultaat is fantastisch. Nu ik deze Pixel Peel heb gevonden, wil ik niks anders meer. Mijn huid is zoveel egaler, frisser en zelfs de fijne lijntjes waar ik niet voor kwam zijn zo goed als verdwenen. Ik denk dat ik elk najaar deze peeling ga inplannen. Van de hyperpigmentatie kom ik niet meer af, maar door deze peeling i.c.m. met de juiste C-ME Skincare producten kan ik er wel voor zorgen dat het onder controle blijft. 

Zou je de Pixel Peel aanraden aan anderen en waarom?

De Pixel peel is een echte aanrader voor iedereen die geeft om zijn huid!

Meer informatie over de Pixel Peel of andere peelings die we aanbieden? Je leest het hier of boek jouw gratis en vrijblijvende consult bij een van onze acht klinieken.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Het gelaat

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: