Wendy (49) kreeg live injectables tijdens DermaClinic-event BeautyCollege

Op dinsdagavond 8 oktober was het zover: Wendy werd tijdens ons event BeautyCollege ten overstaan van een volle zaal behandeld met injectables door onze cosmetisch arts Daria Voropai. Hier kun je meer lezen over Wendy’s motivatie en verwachtingen.

‘Zenuwen voelde ik eigenlijk niet. Ik was gewoon ontzettend benieuwd naar het resultaat en had er zin in. Maar toen ik op de locatie aankwam, Theater aan de Parade in Den Bosch, en al die stoeltjes zag, voelde ik wel even een kriebel in mijn buik.

Daria en ik hebben heel weinig voorbereid. Het was juist de bedoeling dat je mijn eerlijke reactie zou zien op het moment dat ik de injectables kreeg. De behandeling vond ergens anders plaats dan waar de gasten zaten, in een steriele ruimte. Er was een live verbinding met de grote zaal waardoor iedereen kon meekijken op een groot scherm. En wij konden de reacties en vragen uit de zaal horen.

Ik hoorde wat geroezemoes en kreten toen het naaldje in mijn huid verdween. Het zag er denk ik spannender uit dan het was, want ik voelde totaal geen pijn. Terwijl in de zaal het programma doorging -het ging over injectables, huidverjonging, kwaliteit en ethiek- maakte Daria de behandeling rustig af. De gasten konden ook op stellingen reageren en die werden vervolgens besproken door host Anita Witzier en cosmetisch arts en eigenaar van DermaClinic dr. Catharina Meijer.

Niet dat ik daar iets van mee heb gekregen, want ik lag rustig bij Daria in de stoel. Bij fillers zie je meteen effect, dus toen de behandeling klaar was en ik in de spiegel keek, dacht ik: ik ben het nog! Er heeft geen aardverschuiving plaatsgevonden in mijn gezicht, ik ben nog steeds Wendy. Mijn gezicht is wel wat voller en gladder, maar je moet goed kijken wil je het verschil zien. Precies wat ik wilde.

Daria is betrouwbaar, professioneel en stelde me gerust. Ik voelde me vanaf de intake al op mijn gemak bij haar. Ze is echt een soort beeldhouwer: ze kijkt naar de verhoudingen in je gezicht en met minimaal product bereikt ze maximaal resultaat. En daarmee worden dus geen opgeblazen lippen of een platgespoten gezicht bedoeld, maar een natuurlijk resultaat dat bij je past.

Na de behandeling werd ik op het podium in de grote zaal gehaald en kon iedereen het resultaat zien. Toen ik thuiskwam, zei mijn dochter: “Mam, wat ben je mooi! Maar ik zie niet echt iets.” Dat is precies het effect dat ik wilde. Volgens Daria is het resultaat over twee weken het mooist, als de filler ‘gesetteld’ is. Dan komt er opnieuw een foto online.

Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb en ben zeer te spreken over team DermaClinic. Je bent bij deze specialisten in goede handen. Ik zou het zo weer doen!’

Wil je de behandeling van Wendy terugkijken? Check op onze Instagram-pagina @dermaclinicnl de stories die zijn opgeslagen in hoogtepunt BeautyCollege.

Deel dit op social media:

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

  • Meer dan 12,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • Reviews behandelingen: