Bij DermaClinic kunnen wij met verschillende behandelingen en C-ME Skincare producten je huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Denk hierbij onder andere aan peelings, maar ook een goede skincare routine. De één merkt dat de huid tijdens de koudere maanden wat verandert. Hierbij kunnen Easy Droxy peelings of TCA-peelings al een mooie oplossing bieden. De ander wil graag drastisch een verandering van de huidstructuur en diepe, grove rimpels aanpakken. Hiervoor is een Deep Peel met Fenol een ingrijpende, maar zeer effectieve peeling voor huidverstrakking. Dit in combinatie met een goede skincare routine zal gegarandeerd voor een prachtig resultaat zorgen.

“Mijn goede voornemen? Blijven stralen!” 

Bij DermaClinic willen we je het hele jaar door laten blijven stralen. Daarom dat deze periode in het teken staat van huidverbetering en huidverjonging door peelings en goede thuisverzorging met C-ME Skincare. Lees verder voor de mooie acties die hieraan verbonden zijn!

KORTINGSACTIE: Verbeter je huid met onze peelings en producten

Easy Glow Peel

Sparkle peel

Beauty peel

Shine Deep Peel (Fenol)

Meer informatie en voor/na resultaten van de peelings vind je op deze pagina.

Professionele peelings
Peeling in onze kliniek in Haarlem

Blijf stralen met C-ME Skincare! 

Naast behandelingen is thuisverzorging dé belangrijkste stap in huidverbetering en huidverjonging. De medisch-cosmetische producten van C-ME Skincare zijn een hoogwaardige aanvulling op de behandelingen die wij bieden binnen DermaClinic. De C-ME Skincare lijn is speciaal ontwikkeld om de huid (weer) gezond te maken. Dit betekent dat C-ME Skincare producten de huidstructuur verbetert en huidveroudering tegengaat. De producten bevatten actieve werkstoffen die de huid van binnenuit aanzetten tot celvernieuwing. Een gezonde huid zorgt namelijk voor een stralende en gladde huid!

De volledige productlijn van C-ME Skincare vind je hier op www.cme-skincare.nl