Kim liet haar benen laseren met de Soprano-techniek

Lees hier onze aanbieding op pijnloos laser ontharen

‘De zomer is weer in aantocht. Voor veel vrouwen, waaronder ikzelf, zorgt dat voor stress. De norm is nog steeds het hebben van gladde benen en zelf vind ik dat ook het mooist. Maar hiervoor moet ik iedere dag mijn benen scheren. Dat kost heel veel tijd. Daarbij heb ik snel last van bultjes en onderhuidse ontstekingen, erg ontsierend, maar vooral ook pijnlijk.

In de zomer epileer ik mijn benen altijd omdat de haren dan langer wegblijven. Maar tijdens de vakantie ben ik dan alsnog de boel aan het bijwerken met een pincet. Erg vervelend, ik wil gewoon leuke dingen doen. Toen één van mijn kinderen tegen me zei: ‘Mam, je prikt!’ was voor mij de maat vol.

Al jaren verdiepte ik me in laserbehandelingen. Toch voelde het als een grote stap om ook daadwerkelijk een afspraak te maken. Ik moest me ergens overheen zetten. Haargroei op plekken waar je het niet wilt hebben voelt toch gênant. En wat als de behandeling niet effectief zou zijn?

Toen las ik over Soprano, een vrijwel pijnloze ontharingstechniek. DermaClinic is een van de weinige klinieken die deze behandeling aanbiedt, zo kwam ik bij hen terecht. Anders dan bij traditionele laser en IPL worden de haarfollikels langzaam opgewarmd. Hierdoor zou het ontharen nagenoeg pijnloos zijn.

Het eerste contact was goed; het voelde betrouwbaar en veilig. Ik besloot me aan te melden voor een intakegesprek. Hierin ben ik voorgelicht over de mogelijkheden en resultaten. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig, afhankelijk van je haargroei.

Tijdens de behandeling, die ongeveer een uur duurt, wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Met het laserhandstuk gaan ze continu bewegend over de huid. En echt, het is totaal niet pijnlijk. Hoe dichter de haargroei, hoe meer je ervan voelt. Maar ze stellen het apparaat af op jouw pijngrens.

Achteraf vind ik het jammer dat ik zo lang getwijfeld heb om mijn benen te laten laseren. De huidtherapeut bij DermaClinic stelde mij gelijk gerust. Heel veel vrouwen komen bij de kliniek voor deze behandeling die heel vaak wordt toegepast. En ook steeds meer mannen kiezen voor permanente ontharing! Als jij ook gladde benen wilt waar je geen omkijken meer naar hebt, kan ik laseren absoluut aanraden. Bij DermaClinic ben je in goede handen.’

 

 

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche